Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz, öreg emberek! Miért bámuljátok a fiatal lányokat?
Ma elkezdett bámulni egy idős bácsi. A barátom ott ült mellettem, próbáltam "elbújni", de a bácsika megoldotta, arrább lépett, hogy nézhessen. Amikor pedig ment hazafele, akkor is végig nézett vigyorogva, mintha azt gondolta volna: "Hehe! Látlak.."
Mire jó ez? Nem öltözök ku.rvásan, farmer, pólóval nem hinném, hogy az lenne.
Vaze :D
Én szoktam látni egy olyan 50-52 év körüli komát aki elég sűrűn a vasútállomáson van és ott szédeleg csak úgy. Közben, idegesítően lassan járkál és MINDENKIT NÉZ! Megy el mellette 1km/h-val és nézi végig, akár 10-15mp-ig is -.-"
(Amúgy nem, nem csöves és nem azért járkál oda... kocsival jön.)
De egyszer beszopta mert van egy csöves koma, bolond és mindenkinek szól valamit, magába beszél... Aztán az meg tőle 5m-re mondja, hogy: "Minek járkál ez itt?! Berekháton van lakása, örökké itt eszi a fene" :D Tuti hallotta a k.csög :D
Hány éves vagy ?
és a bácsi kb mennyi lehetett ?
-------
amúgy szerintem azért nézett mert tetszettél neki, álmodozott rólad, hogy megdug. Ahogy szeretkeztek.
Te meg szemeztél vele, mert felfigyeltél rá nem ?
lehet, hogy lelked mélyén tetszett a bácsi, és eljátszadoztál te is a gondolattal, hogy úúúú
ez a bácsi hogy megdugna...lehet lábra se tudnék utána állni.
nincs igazam te kis huncut ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!