Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan helyet, ahol kulturált körülmények között lehet kulturált és lehetőleg fiatal meleg srácokkal ismerkedni személyesen?
Figyelt kérdés
Elsősorban Budapesti hely érdekel.
Szaunák és egyéb alkalmizó helyek nem jönnek szóba.
2012. máj. 15. 15:50
2/5 anonim válasza:
én nem ismerek helyet de egy társkeresöt igen
pinkvanilla.hu.egy probát megér
3/5 anonim válasza:
első válaszadónak mondom:
Hagyjátok már abba az SP koncert beírogatását válaszoknál, nem veszitek észre h kiba.ottul unalmas? Idióta... Amúgy bejelentettem a válaszodat, szóval ha eltűnik és az adminok az enyémet itt hagyják, akkor bocsi mindenkitől, de már nagyon idegesít.
4/5 anonim válasza:
Miért idegesít? Nem szégyen az. Legalábbis nem kéne, hogy annak érezd.
5/5 anonim válasza:
az alteregoban elég nagy a választék, biztos találsz olyat aki tetszik :) elég sok embert megismertem már ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!