Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-24-25 éves férfiak! Ti mennyire szeretitek, ha egy nő így viselkedik? Többi lent
Nem adom könnyen magam, megmondtam, hogy nem akarok alkalmi szexet, mert nem leszek olyan nő akit felcsinálnak aztán odébb állnak.
Szeretitek ha egy nőért meg kell küzdeni, ha nem dobja oda magát nektek az első adandó alkalommal?
És hány randi után ideális szerintetek a csók, a simogatások/taperolás, szex? (úgy ideális, hogy nem nézitek ribancnak a nőt, de nem is gondoljátok prűdnek)
21N
"ő 5 hónapja vár rám:)"
Elég szánalmas, se nem vagy önmegtartozkodtató, se nem prűd, egyszerűen félsz a szextől, mert vagy szűz vagy vagy még nem volt jó élményed.
22-es:)))))))
Ezen jót mosolyogtam...nem vagyok szűz és nem az agyát húzom a szex-szel. 5 hónapja beszélgetünk, neten ismertük meg egymást, nem sokszor találkoztunk eddig, egyéb okokból.. És már ne haragudj, de egyéjszakásra meg nem vagyok vevő, így megvárnám inkább amíg összejövünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!