Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23-24-25 éves férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-24-25 éves férfiak! Ti mennyire szeretitek, ha egy nő így viselkedik? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem adom könnyen magam, megmondtam, hogy nem akarok alkalmi szexet, mert nem leszek olyan nő akit felcsinálnak aztán odébb állnak.

Szeretitek ha egy nőért meg kell küzdeni, ha nem dobja oda magát nektek az első adandó alkalommal?

És hány randi után ideális szerintetek a csók, a simogatások/taperolás, szex? (úgy ideális, hogy nem nézitek ribancnak a nőt, de nem is gondoljátok prűdnek)

21N

2012. máj. 22. 14:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
3%
hogy ne nézzem ribancnak, az az ideális, ha esküvőig nincs semmi.
2012. máj. 22. 14:27
 2/24 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Ez jó megoldás lehet. Esküvőig nem szabadna testi kontaktust kialakítani, maximum ölelések és gyengédség.
2012. máj. 22. 14:33
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Attól valaki még nem lesz ribanc, hogy mondjuk komoly kapcsolatban szerelmeskedik a párjával.
2012. máj. 22. 14:35
 4/24 anonim válasza:
46%

Szia!

Nos akkor lássuk:

"Nem adom könnyen magam, megmondtam, hogy nem akarok alkalmi szexet, mert nem leszek olyan nő akit felcsinálnak aztán odébb állnak."

Eddig tökéletes ^^

"Szeretitek ha egy nőért meg kell küzdeni, ha nem dobja oda magát nektek az első adandó alkalommal?"

Maga a "küzdés" kifejezés, nekem egyáltalán nem szimpatikus. Így olyan, mintha ő valami felsőbbrendű lenne a többi lánynál, és fáradozni kell érte. Sokkal szimpatikusabb az, ha ugyan nem adja magát oda első alkalommal, viszont meg van a lehetőség arra hogy megismerjem.

"És hány randi után ideális szeritetek a csók, a simogatások/taperolás, szex?"

Annyit tudok, hogy nem jó az első alkalommal csókolózni. Legalábbis, én amelyik barátnőmmel csókolóztam az első randin, azokkal elég hamar külön mentem. Én azt mondom, hogy egy idő után. Persze attól is függ hogy milyen gyakran találkoztok, és hányszor. Viszont ne a legelején. Semmit sem veszítettek ha csupán egy 3-4 hét múlva történik meg. A szexualitásnak pedig véleményem szerint a házasságban van a helye.

23/F

2012. máj. 22. 14:35
 5/24 anonim ***** válasza:
18%

Én szeretem,ha a sor így alakul:

1. randi: első csók

2. randi: mell,fenék fogás ruhán keresztül

3. randi: mell,fenék fogás ruha alatt

4. randi: majdnem szex

5. randi: szex

Ez tetszene kérdezőlány?

2012. máj. 22. 14:36
 6/24 okoska31 ***** válasza:
81%

Remélem az esküvőigesek csak tréfálnak...

Én már ugyan feljebb vagyok korban, mint amit írtál, de szerintem nem az első randi óta eltelt idő számít, hanem az, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Ha valami már az első alkalommal (randi) nem jön be, akkor kár erőltetni, mert hosszú távon nem fogsz tudni kompromisszumot kötni.

2012. máj. 22. 14:36
 7/24 A kérdező kommentje:

Én nem arra gondoltam, hogy csak házasságban szeretnék szexet:) Hanem, hogy kapcsolaton kívül, alkalmi szexet nem akarok...De nekem semmi bajom nem lenne azzal ha összejönnénk és mondjuk 2-3 hónap múlva lefeküdnék vele.

A küzdést nem úgy értettem, mintha én valami felsőbbrendű lény lennék, hanem úgy, hogy érezze, nem kap meg könnyen, tennie is kell érte, hogy bármi komolyabb legyen köztünk. Ergo ne higgye azt, hogy egy éjszakás lennék neki..hanem több.

2012. máj. 22. 14:39
 8/24 okoska31 ***** válasza:
83%

Ja, aki azt írja, hogy a szexualitásnak a házasságban van a helye, és még férfi is, az sajnos füllent - és csak ismerkedni akar:))

vagy valami nem kóser vele....

kizárt dolognak tartom, hogy egy hetero férfi, a neki tetsző nőt ne akarja lefektetni.:)

egyébként teljesen rendben van, ha meg kell dolgozni a nőért, és meg kell hódítani. Csak mindig legyen valami apró biztató jelzés:)

2012. máj. 22. 14:40
 9/24 anonim ***** válasza:
Ezt mert te elképzelhetetlennek tartod, attól még simán lehet, ha valaki csak esküvő után szeretne szexuális töltetű, erotikus tevékenységbe részt venni az élete szerelmével.
2012. máj. 22. 14:53
 10/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert te... javítás az előző kommenthez.
2012. máj. 22. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!