Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23-24-25 éves férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-24-25 éves férfiak! Ti mennyire szeretitek, ha egy nő így viselkedik? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem adom könnyen magam, megmondtam, hogy nem akarok alkalmi szexet, mert nem leszek olyan nő akit felcsinálnak aztán odébb állnak.

Szeretitek ha egy nőért meg kell küzdeni, ha nem dobja oda magát nektek az első adandó alkalommal?

És hány randi után ideális szerintetek a csók, a simogatások/taperolás, szex? (úgy ideális, hogy nem nézitek ribancnak a nőt, de nem is gondoljátok prűdnek)

21N

2012. máj. 22. 14:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha egy férfi a házasságig akar várni, annak kb. egy oka lehet, kicsi a farka. És amikor a házasság után derül ki, akkor már nem tud lelépni a nő.
2012. máj. 22. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Az jó ha nem adja oda magát első alkalommal. De.

"Szeretitek ha egy nőért meg kell küzdeni...?"

Minek küzdjek érte? Ő talán küzd értem? Ő is ugyanolyan ember mint én, minek emeljem piedesztálra? Csak ő fog elszállni magától és azt hinni hogy ő többet ér mint én csak mert ő nő. Persze természetes hogy igyekszünk megismerni egymást, kedveskedni stb. de ez kétoldalú kell legyen. Különben a férfi csak egy papucs lesz aki "rendes meg minden de valahogy nem vagyok belé szerelmes, viszont van a Béla a melóhelyen akiről nem tudom levenni a szemem mit csináljak?" (hogy hány ilyen kérdés született már GyK-n...)

Na ez a vége a te "I've got the pussy I make the rules" (Nekem van p.ncim így én hozom a szabályokat) gondolkodásodnak. Aminek az az alapja hogy kollektíve nem bízol a férfiakban és azt hiszed hogy csak a szexszel (vagyis annak jövőbeli ígéretével) tudod megfogni őket (minket).

2012. máj. 22. 14:58
 13/24 anonim ***** válasza:
5.randin szex nálam eddig működött komoly kapcsolatok terén.... bár akivel hamarabb lefeküdtem,azzal is jártam minimum 1évet....mindenki akkor és azt csináljon,amit örömmel szeretne csinálni!
2012. máj. 22. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:

addig szeretik míg rá nem unnak hogy húzod az agyukat, azt kész.

Én is csak addig foglalkozom egy buxával míg elhinni róla h valódiak az érzései meg megéri érte szívni.

2012. máj. 22. 15:17
 15/24 anonim ***** válasza:
én az a fajta srác vagyok aki esküszik a könnyen jön könnyen megy mondásra,mert nagy igazság.más példával,senki sem azt a pénzt költi el előbb amiért megdolgozott hanem azt amit mondjuk találta járdán.velem volt olyan hogy 2 randin szex volt kb 2 hónapig tartott a kapcsolat,de volt olyan hogy nagyjából fél évig nyomultam egy lánynál és 8 évig tartott utána a kapcsolat.mondjuk én küzdőszellem vagyok.a legtöbb srác tovább áll ha nincs meg valami rögtön,pedig annál jobb minél többet vársz vele,engem nagyon meg tud bolondítani,persze én is tudom hogy kell húzni a másik agyát.a csók szerintem belefér az 1.-2. randiba ha szimpatikus és van összhang,a tapira meg a szexre nem tudok mit mondani,lányoknál is változó mennyi ideig tudják hanyagolni.ami a lényeg találhatsz olyan srácot aki hónapokig is vár rád(én:) meg olyat is aki 1 hétig sem vár(többség).
2012. máj. 22. 16:00
 16/24 A kérdező kommentje:
ő 5 hónapja vár rám:)
2012. máj. 22. 16:20
 17/24 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29..

És ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Rájössz, hogy egy kapcsolatban nem az a lényeg mikor és hogyan adod oda magad...

Mekkora duma ez...

Adod oda magad...

Nekem biztosan nem kellenél, mert nekem nem kell olyan nő aki oda akarja adni magát.

2 ember között vagy működik a kémia, vagy nem.

Vagy akarnak egymástól komoly kapcsolatot vagy nem.

Ha 3 hónap után "adod oda magad", és utána hagy el, akkor nem mindegy?

Persze hogy nem, mert annál jobban megsérülsz minél többet találkozol vele.

Ha elsőre lefeküdnél vele sem néz senki ribancnak, max tőled fognak tartani, hogy nem-e csak a szexre mész.

Úgyhogy a 2.-3. randi után, ha úgy érzitek mindketten, miért ne.

Nincs ebben semmi rossz, főleg, hogy 21 éves vagy.

Ha meg védekeztek rendesen, akkor senki nem csinál fel.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett, de annyira önző és undok duma ez az oda adom magam majd egyszer..., mintha a nőnek nem lenne jó, csak kényszer.

Szóval nyesgem :)

Találj egy olyan pasit aki normálisan ki tud elégíteni, lehet nem így állnál hozzá, hogy oda adod magad.

2012. máj. 22. 16:34
 18/24 anonim ***** válasza:
kedves kérdező,ha már 5 hónapja vár,akkor szerintem lassan lehetne valami.mert szerintem ha nem komolyak lennének a szándékai nem várt volna eddig sem.
2012. máj. 22. 18:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egyszer találkoztunk ez idő alatt.. Hol miattam, hol miatta került lemondásra a találka:) Én szeretnék már vele lenni...de amíg nem találkozunk sokkal többet, addig nem tudok mit csinálni:)
2012. máj. 22. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
ja azt hittem 5 hónapja jártok és csak szex nem volt még.így viszont fura a szitu:)
2012. máj. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!