Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek nincsen facebookja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincsen facebookja az miért nem csinál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác és nincsen semmiféle elérhetősége.Tudom hol lakik persze, de mégse küldözgethetek leveleket a postaládába. Olyan könnyen menne, ha lenne facebookja, meghivnám és elkezdenék vele ismerkedni, de iigy...Azt szeretném tudni, hogy aki nem szereti a közösségi oldalakat az miért nem szereti?

2012. máj. 21. 15:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én elöbb különmennék a barátomtól,majd ezután kezdenék el lépcsőzetessen a kiszemelt irányába lépéseket tenni.A képzelet szab határt hogy mivel indítasz,hétköznapos témával vagy olyan dologgal amit az említett közösségben ismertek mindketten.A félelem csak visszafog ez tesz nehézzé bizonyos dolgokat az életünkben,légy bátor elérni a céljaid. :)
2012. máj. 21. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:
De sok itt a hülye. Csomóan csak arra asszociálnak hogy hú szar a Facebook meg ami ott megy. Hát egyszereűen ne jelöljetek be olyat vagy tiltsátok le azt aki idiótaságokat ír. Nekem is az ismerőseim 30% le van tiltva hogy ne lássam semmi tevéknyenységét így maradék értelmessel kulturáltan értelmesen tarthatom a kapcsolatot. A sok idióta meg itt pampog hogy a fészbuk egy szar meg minden. Hát igen csak kiváló egy holnap csak ész kell a használatához. Akinek meg nincs az vagy szidja vagy olyanokat csinál hogy az értelmesebbje letiltja a fenébe.
2012. máj. 21. 23:12
 23/25 anonim ***** válasza:

1.csak arra jó, hogy mások magánéletébe turkálhass és napi szinten kirakhasd a világmegváltó igen mély gondolataidat és idézeteidet amit össze guglizol , hogy majd mindenki dobjon egy hátast attól hogy te "mekkora arc vagy"

(akinek nem inge ne vegye magára)

2.aki engem nagyon el akar érni felhív, vagy eljön hozzám és csenget

3. antiszociális vagyok, nincs olyan ember akit konkrétan barátnak neveznék szóval nekem például mindegy,hogy van e

4.mit írnék oda? meg minek?

6.nincs kedvem a "like-ot ha..." postokhoz

7.nem szeretem "felrakni" az arcomat, igazi nevemet az internetre

8. kimaradt az 5. nem vetted észre? *trolololol*

2012. máj. 22. 00:03
 24/25 A kérdező kommentje:
Ha antiszociális vagy könnyebben mehet az ismerkedés a facebookon. Nekem még arra is kell, hogy az egyetemen a csoporttársaimnak van egy külön csoport készitve facebookon és minden infót onnan tudok meg, többet, mint amit emailben küldenek.
2012. máj. 22. 11:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is csak regisztrálva vagyok az fb-n mert acc nélkül nehéz alkalmazást fejleszteni és futtatni, de nincs bejelölve senki ismerős, mert minek. aki fontos a számomra azzal találkozom személyesen vagy beszélek msn/skypon/telefonon keresztül.
2012. máj. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!