Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyre többen úgy, hogy nincsen szükségük barátnőre/barátra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 13:15
1/20 anonim válasza:
Nekem azért nincs,mert párkapcsolatom van és az kitölti az életem.Teljesen felesleges lenne pár idióta társasága én nem vagyok kiváncsi mások bajára meg hülyeségeire. :D
2/20 anonim válasza:
Nehéz megfelelni és anyagilag is kedvezöbb.
3/20 anonim válasza:
Mert karrieristák, nincs rá idejük, jelen pillanatban mások a céljaik, amibe nem fér bele egy kapcsolat. Plusz nehéz egy normális embert találni. Inkább az utóbbi a fő ok. :-)
Első te meg ugorj neki még egyszer. :D
4/20 anonim válasza:
Azért mert képtelenek tenni érte úgy érzik maguktól kéne az ölükbe hullania és inkább siránkoznak és azt állítják nincs rá szükségük (pedig van!)
5/20 anonim válasza:
Fura, mert én meg, ahogy öregszem egyre inkább úgy érzem, hogy szükségem van barátnőre még jobban, mint egy vagy két éve, ennek ellenére továbbra sem kellettem még egy lánynak sem, így sajnos egyedül vagyok.
22/F
6/20 anonim válasza:
Első vagyok de a kérdésből nem derül ki,hogy kapcsolatra vagy barátra gondol szal tartom magam az első véleméynemhez.
Ha párkapcsolatra gondolt akkor meg talán a csalódások miatt.
7/20 anonim válasza:
Mert a legtöbb lány k*rvásan viselkedik, és ez a mai világban lassan elvárás a nőknél (aki nem inge ne vegye magára)! Csávóknál pedig az a divat hogy tájp*raszt himk*rva legyél mindenkivel, és ez a macsósság nekik, legtöbb normális csaj messze elkerüli őket...röviden!
10/20 anonim válasza:
hogy miért? ki szeret sorba állni a pofonért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!