Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyre többen úgy, hogy nincsen szükségük barátnőre/barátra?
egy ismerösöm kérdezte tőlem egyszer:
tudok-e a szexen kivül bármit mondani,ami jobb egy növel mint a haverokkal.
nagyon elgondolkodtam ezen.
és nem tudtam semmit sem mondani a szexen kivül.
Mert,
nincs audim
MÁV-al és BKV-el járok
nincs nettó 300 fizum
nem tudom elvinni hetente a Le Royba
nem tudom elvinni Hurghadára
nem tudok neki karácsonyra Louis Vuitton táskát venni
"Azért mert képtelenek tenni érte úgy érzik maguktól kéne az ölükbe hullania és inkább siránkoznak és azt állítják nincs rá szükségük (pedig van!)"
Nem mondasz te hülyeséget.Helyesbitenék, vagy böviteném amit mondtál.Vannak még olyanok is, akik próbálkoznak de mind elutasitást kapnak és akkor mondják , hogy nekik nem is kell barátnő(mert belefáradtak az egészbe, tehetetlennek érzik magukat).Vannak nőutálok, akiket 1szer vagy többször átvert valami nő, vagy esetleg rosszul került ki egy kapcsolatból és tragikusan fogta fel a dolgot és azóta utálja a nőket.Még egy lehetőség jut eszembe, éspedig az, hogy sok felületes, buta ember van a világon, akiknek a mentalitása túl együgyü egyesek számára, meg negativista is....és akkor inkább egyedül, mint valakivel aki lehúz.
Az én szempontomból kevés az igazán nőies, természetes, kedves nő a környezetemben, de találkoztam ilyen lánnyal, egyből léptem, attól függetlenül, hogy gyáva vagyok általában, persze foglalt volt.Azóta nézelödök, hátha kapok még egy ilyen lányt.
"Az én szempontomból kevés az igazán nőies, természetes, kedves nő a környezetemben, de találkoztam ilyen lánnyal, egyből léptem, attól függetlenül, hogy gyáva vagyok általában, persze foglalt volt."
Gratulálok, én négynél tartok. A nőknek az az 1%-a aki véletlenül normális nagyon hamar elkel sajnos.
Én nem mondom hogy nincs szükségem egy barátnőre.
Azért nincs barátnőm mert sose jön össze, senkinek se kellek.
Előnye nem hiszem hogy van. Tanán annyi hogy senki se kéri számon rajtam hogy hova megyek, mit csinálok szabadidőmben. Ha lenne barátnőm akkor a szabadidőm egy részét vele tölteném, amit nem bánnék mert rengeteg szabadidőm van, sokat unatkozok pedig én is járok iskolába.
F21
"Hát igen az igazán értékes lányokra lecsapnak a lesben álló talpraesett, agresszivebb módszerü hapsik.Amig egy romantikus, csendesebb pasi "felébred álmából" addig egy talpraesett, életrevaló, opportunista (amúgy lehet egy paraszt vagy szemét) pasi egyból lecsap a csajra, mint tigris a gazellára."
Pont hogy nem. Nálam az nem számít normális csajnak, aki összejön egy bunkóval. A négy lány közül háromnak ismerem a barátját. A háromból kettő, meglehetősen érzelmes, figyelmes és intelligens, a harmadik ő egy igazi egyéniség, de a szerethető fajtából, tehát ezek a hölgyek normális férfiakkal jöttek össze.
A csalódások miatt. Legalábbis én biztosan. Az előzőeknek, akik normális lányokat keresnek: vannak, akik intelligensek, egyéniségek, a szerethető fajtából vannak, nem unalmasak...és még sorolhatnám. Csak nem veszitek észre őket, vagy nem veszitek a fáradtságot, hogy bepróbálkozzatok. (Persze kivételek mindig vannak.)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!