Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek nincsen facebookja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincsen facebookja az miért nem csinál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác és nincsen semmiféle elérhetősége.Tudom hol lakik persze, de mégse küldözgethetek leveleket a postaládába. Olyan könnyen menne, ha lenne facebookja, meghivnám és elkezdenék vele ismerkedni, de iigy...Azt szeretném tudni, hogy aki nem szereti a közösségi oldalakat az miért nem szereti?

2012. máj. 21. 15:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nekem azért nincs, mert antiszociális, visszahúzódó vagyok, és félek vállalni önmagam. De lehet, hogy van akinek egyszerűen úgysem lenne ideje foglalkozni vele, ezért nem is regisztrál.
2012. máj. 21. 15:48
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
pont azt a kérdést akartam feltenni, hogy miért gondolják azt, hogy ha nincs facebookom, nem vagyok ember, nincs életem és barátaim? a válasz az, hogy mert nem látom értelmét.
2012. máj. 21. 15:48
 3/25 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Nekem sincs, mert egyszerűen f@szságnak tartom. Kérjed el a telefonszámát, és máris tudsz neki üzenni.
2012. máj. 21. 15:49
 4/25 anonim ***** válasza:
pl. azért mert egy baromság a facebook
2012. máj. 21. 15:51
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert akik nekem fontossak azok face nélkül is megtalálnak. És én is őket.

A másik: nekem kiábrándító, hogy senki NEM MER odamenni a másikhoz beszélgetni, ismerkedni... mindenki rohan egy virtuális világba és neki ez NORMÁLIS. Hogy lehet az illetőt soha a hóhányó életben nem látja, de elmondhatja, hogy ISMERI... akit neten ismersz meg az egyáltalán nem ismerjük. A sarki boltost azt igen ismerem, de egy avatáros, facebook adatlapos embert SOHA.

Ideje lenne kinyitni a pilládat és ÉLNED! Ha még tudod hogyan is zajlik az.

2012. máj. 21. 15:52
 6/25 MolotovPunk ***** válasza:

Konkrétan én sem vagyok fent facebookon.Azért,mert szánalmas,ami ott megy,meg amúgy sem érdekel.

Biztos egyébként,hogy semmije sincs?

Én pl használok MSNt,Iwiwet is néha.

Lehet a srác is használ.

Próbáld megtudakolni.

2012. máj. 21. 15:52
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert 1 gyökérség. Az a nyálverés ami ott megy arra nem vagyok kíváncsi:)
2012. máj. 21. 15:54
 8/25 anonim ***** válasza:

Nekem van, de kb. semmire nem használom. Csak a játékok miatt nem töröltem eddig magam.

A két legjobb barátommal váltok csak f@szbúkon hetente egy-két levelet, de erre egy sima email fiók is elég lenne.

2012. máj. 21. 15:55
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem gondolják ezt, csak mondogatják, mert olyan vicces mondogatni...hiszen a legtöbb ember fent van. Én azt szoktam mondani, hogy a mai világban nem elég a személyi igazolvány:) De egyébként egyáltalán nem zavar, nekem csak 1 ember hiányzik onnan és csakis azért, mert csak ott tudnám elérni.Ha a barátom lenne, örülnék, hogy nincsen facebookja, mert tudnám, hogy ott nem ismerkedhet:))
2012. máj. 21. 15:55
 10/25 MolotovPunk ***** válasza:
Vannak olyan emberek,akik sohasem fognak regisztrálni oda,mint pl én.Ő is hasonló lehet ezek szerint.
2012. máj. 21. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!