Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincsen facebookja az miért nem csinál?
Mert akik nekem fontossak azok face nélkül is megtalálnak. És én is őket.
A másik: nekem kiábrándító, hogy senki NEM MER odamenni a másikhoz beszélgetni, ismerkedni... mindenki rohan egy virtuális világba és neki ez NORMÁLIS. Hogy lehet az illetőt soha a hóhányó életben nem látja, de elmondhatja, hogy ISMERI... akit neten ismersz meg az egyáltalán nem ismerjük. A sarki boltost azt igen ismerem, de egy avatáros, facebook adatlapos embert SOHA.
Ideje lenne kinyitni a pilládat és ÉLNED! Ha még tudod hogyan is zajlik az.
Konkrétan én sem vagyok fent facebookon.Azért,mert szánalmas,ami ott megy,meg amúgy sem érdekel.
Biztos egyébként,hogy semmije sincs?
Én pl használok MSNt,Iwiwet is néha.
Lehet a srác is használ.
Próbáld megtudakolni.
Nekem van, de kb. semmire nem használom. Csak a játékok miatt nem töröltem eddig magam.
A két legjobb barátommal váltok csak f@szbúkon hetente egy-két levelet, de erre egy sima email fiók is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!