Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek nincsen facebookja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincsen facebookja az miért nem csinál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác és nincsen semmiféle elérhetősége.Tudom hol lakik persze, de mégse küldözgethetek leveleket a postaládába. Olyan könnyen menne, ha lenne facebookja, meghivnám és elkezdenék vele ismerkedni, de iigy...Azt szeretném tudni, hogy aki nem szereti a közösségi oldalakat az miért nem szereti?

2012. máj. 21. 15:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Meg van az esély arra hogy az ilyen ember azért nem használ ilyen oldalakat mert nem neki való,én is ilyen vagyok,nem szeretek kiadni magamról semmilyen infót,maximum egy két helyre a mail fiókom címét.

Mondjuk én nem is nagyon vágyok arra hogy bepróbálkozzanak nállam az ellenkező nemből,húzós volna közölni vele a valóságot.De szerencsére esélytelen hogy valaki azt lássa bennem hogy készenállok ismerkedni,szóval te milyennek láttad a pasi viselkedését?

2012. máj. 21. 16:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Oohh én odamennék, ha csak egy srác lenne az egyetemről vagy egy buliban, vagy épp a buszon...de nem egy szimpla idegen, egy közösségben élünk, az emberek ismerik egymást, meg tudnám szerezni a számát, de nem akarom igy lerohanni és elijeszteni mit is mondhatnék: "háát ismersz egy suliba jártunk akkor randizunk-e".inkább lassan kellene közelitenem fele szokásos facebook ráirással.és hiába lakunk egy helyen nincsenek közös barátok és keveset vagyok otthon mert egyetemen vagyok...
2012. máj. 21. 16:04
 13/25 A kérdező kommentje:
A viselkedése..mármint velem szemben Szerintem nem is sejti, hogy nekem tetszik.Főleg mert barátom van, akivel látott is.Sajnos mivel abszolut nincs ahogy beszéljek vele azt sem tudja, hogy épp szakitani fogok a kovetkező találkozásnál. Sajnos ha szakitok sem tudja meg egyhamar. Szimplán köszönő viszonyban vagyunk, életemben váltottam vele pár mondatocskát. Volt idő, hogy pillantott rám többször bárban vagy rendezvényen, de konkrétan nem tudom tetszenék-e neki, bár szerintem lenne rá esély.
2012. máj. 21. 16:12
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem sincs facebookom, se időm rá, se kedvem, egyszerű a válasz, este 6ig dolgozom, vacsizom, és alszom
2012. máj. 21. 16:12
 15/25 anonim ***** válasza:
mert a valóságban próbál élni,kipróbálhatnád te is,úgy az ismerkedés is jobb:)
2012. máj. 21. 16:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

kell a f***omnak faszbuk

a valóságban akarok élni, nem egy virtuális mátrixutánzat fosban

eszem megáll az olyanoktól, akik éjjel-nappal ezen a xaron lógnak, aztán meg itt rinyálnak, hogy űűű nincsen sikerem a lányoknál :S

így nem is lesz vazze

a csáveszt meg szólítsd le vmi átlátszó indokkal, ha nem egy gyökér fészbukkaszanova, akkor veszi a lapot ;-)

sok sikert!

2012. máj. 21. 16:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Háát én még sosem vettem rá magamat, hogy csináljak, pedig most is unatkozok és 2 perc alatt meglenne a regisztráció :D Csak akkor oda is pár képet felrakni, sok hülyének visszaigazolgatni, meg mire kiigazodsz-megszokod az oldalt -.-" Majd egyszer...valamikor... csinálok...talán :D
2012. máj. 21. 20:13
 18/25 A kérdező kommentje:
Minden hülyének nem kell visszaigazolni, nem kényszerit rá senki :P
2012. máj. 21. 20:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Jólvan az igaz :D Most az ismerőseimre gondoltam, akit való életben is ismerek :DDDDDDDDDDD
2012. máj. 21. 20:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Jaa iigen nekem is sok a hülye ismerős, párat "elfelejtek" elfogadni párnak beállitom, hogy ne lássák ezt meg azt az albumot...
2012. máj. 21. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!