Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány aki megértene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki megértene engem?

Figyelt kérdés

22 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm és semmilyen tapasztalatom sincs a lányokkal. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen lány az életembe, akivel őszintén szeretjük egymást, boldog éveket szerezve egymásnak.

Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre vagy jellemre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött nehogy megbántsam.

Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)

2012. máj. 18. 04:30
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hol laksz?képet tudnál küldeni privibe?
2012. máj. 18. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
A leiras alapjan nem tunsz bunkonak, ami mindenkepp egy pozitivum. Nem vagyok benne, hogy a fennt emlitettek (szimpatia..) mennyire terjednek ki az elet mas terulezere. En is hasonlo cipoben jarok, igyekszem senkit sem megbantani, bekessegre torekszem. Mindezzel csak az a baj, hogy ilyenkor a legtobben elnyomjak az erzeseiket, es mindez felgyulik bennuk, ami nem tul egeszseges. All valamilyen ideologia is a tapasztalatlansagod mogott? Osszefoglalva az elobbieket engem az jobban idegesitene, ha nem kapnek egyenes valaszt vagy velemenyt, mintha egy szamomra nem tetszot kapok. A nem tetszo okozhat nezeteltereseket esetleg a buszkesegem banna, de ez hosszutavon mindig jobb. Nem ereznem jol olyas valaki mellett, aki nem nyitott es oszinte, mindig azon torni a fejem, hogy most valoban azt gondolja amit mondott. Az igazi leteben sem hiszek, pedig a noi egyik kepviseloje vagyok, akik barbi babakon es szoke hercegeken nonek fel, de hogy letezne igazi, ebben a temaban szkeptikus vagyok. Nem hiszem, hogy kizarolag egy ember el ezen a Foldon es ot kene megtalalnom. Szerintem mindenkiben meg van a vagy arra, hogy valaki szeresse es, hogy valakit szerethessen. Mivel minden embernek vannak hibai ezert a leendo parjanak azt toleralnia kell, es itt jonnek a kepbe azok a bizonyos kompromisszumok. Az pedig, hogy szuz es tapasztalatlan az illeto, a szerelem mellett szerintem masodlagos tenyezo. Ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, szerintem akkor is feltalaljatok magatokat, ha pedig a parod tapasztaltabb, az sem hiszem, hogy gondot jelenthet. Bar szerintem eleg sok holgy fejeben megfordulhat, hogy eddig vajon miert nem talalt maganak baratnot. Valoban csak var az igazira vagy esetleg valami sulyos gubanc van nala, amiert mas nok nem allnak ossze vele.
2012. máj. 18. 23:31
 23/24 anonim válasza:
Te egy anyám asszony katonája vagy, de abból is a legrosszabb. A helyedben én röhögve futottam volna neki a láncfűrésznek, nem ám hogy ezeket leírtam volna. Gondolkodj már ember...Mit gondolsz, csak úgy beugrik az ablakon egy WOW karakter aztán megvan oldva? Ugyan már. Legyél tökös.
2012. máj. 20. 14:39
 24/24 anonim válasza:

Testvér. Kapsz egy normális választ. Az a baj, túlontúl álmodozó, idealista lelkivilágod van. Ez nem lenne baj, csak a mai világban hátrány. Ritka lélek ez, mellyel főleg férfiak rendelkeznek. Az ide író pasik 90%-a nem rendelkezik 3 számjegyű IQ-val, és nulla empátiával, ők soha nem lesznek teljes értékű emberek, egész életükben érzelmi fogyatékosok lesznek, ha ez a mérce ki szűz és ki nem és ezek jókat nevetnek. A szüzességet elveszteni baromi egyszerű, ez nem egy értékmérő. Ellenben az aki ez alapján ítél, annak magatartása már értékmérő.

Te ideológiai okokból nem veszted el a szüzességedet, mert hiszen az igaz szerelemben, a romantikus/harmonikus párkapcsolatban, hogy egyszer választasz magadnak lányt egy életre, vele lesz családod stb.

Az a helyzet, hogy szép világ lenne, ha mindenki így érezne/gondolkozna, de a valóság sajnos nem ilyen szép. Számtalan érzéketlen, lelkileg fogyatékos és megalkuvó ember létezik (lásd itt a gyak-on), és a női jellem a férfiéhoz képest is sokkal ingatagabb, gyengébb. Ha lánynak születtél volna ilyen lelkivilággal, valszeg már rég kihasznált volna egy vagon fiú és teljesen sérült ember lennél felnőtt fejjel, aki sosem tud normális kapcsolatot kialakítani. Neked még megvan az esélyed, hiszen fiatal vagy, hogy legyen egy normális, ideális párkapcsolatod. A tapasztalatlanság hátrány ugyan, de az idealizmusod előny, mert van motiváció + nem is van kihasználna.

Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg tudatosabban partnert találni, majd megszólítani, felmérni alkalmas-e társnak. A lányoktól nem kell félni, viszont attól inkább hogy rosszul választasz, mert a 95%-uk totál defektes. Ez egy mindent vagy semmit vállalkozás: vagy magányosan éled le az életedet, vagy megtalálod az igazi szerelmet. Ha csak a szüzességre mész, mindenáron elvesztve azt és hülyíted a csajokat, sose leszel teljes értékű ember.

2012. máj. 23. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!