Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány aki megértene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki megértene engem?

Figyelt kérdés

22 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm és semmilyen tapasztalatom sincs a lányokkal. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen lány az életembe, akivel őszintén szeretjük egymást, boldog éveket szerezve egymásnak.

Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre vagy jellemre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött nehogy megbántsam.

Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)

2012. máj. 18. 04:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na húzzatok a fenébe!
2012. máj. 18. 14:42
 12/24 A kérdező kommentje:
Mennyi szívtelen, érzéketlen ember van, nem is csalódtam bennetek, ti sem vagytok jobbak! Tisztelet a ritka kivételnek.
2012. máj. 18. 14:43
 13/24 anonim ***** válasza:
:DSSDA:DSA:_ASD:DAS:_DAS:_AS:_D
2012. máj. 18. 15:03
 14/24 anonim ***** válasza:
Hű de kemény vagy szüzike! Lehet így kéne a csajoknál is, akkor talán nem néznének melegnek! :D
2012. máj. 18. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Bocs de tényleg rohadtul unalmas vagy már.Most te a debreceni vagy ,vagy aki örökké képet tesz fel magáról és véleményt kér?Vagy esetleg az ugyanaz?Akinek nagy az orra és minden szabad percét a gyakorin tölti?
2012. máj. 18. 15:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez van az emberek már csak ilyenek. A földön fekvőn nem segítenek, hanem még 1et rúgnak bele..
2012. máj. 18. 17:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Mennyi szemét ember van, igazat adok! Mind megmondja, amit gondol :S

Embereld meg magad!

2012. máj. 18. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Édesem, olyan is létezik, aki a mákdarálójára gerjed, miért pont te ne tetszhetnél meg soha senkinek?! :D
2012. máj. 18. 17:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Én már úgy látom mindenki elutasít magától, már teljesen reménytelen vagyok...
2012. máj. 18. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:

17:32

Madárpók jó dolog, az legalább nyíltan a tudtomra adja hogy mit akar. nem pedig sunnyog meg titkolózik a hátam mögött!

2012. máj. 18. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!