Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki megértene engem?
22 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm és semmilyen tapasztalatom sincs a lányokkal. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen lány az életembe, akivel őszintén szeretjük egymást, boldog éveket szerezve egymásnak.
Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre vagy jellemre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött nehogy megbántsam.
Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)
Szemüveges, szakmunkás bajusz 15 éves kinézet, egész nap a gép előtt ül van 1 macskája és anyuci kedvence.
Nekem ez.
Mégis mire vársz? Nem fog eljönni senki, te fogsz odamenni hozzá :D Vagy mit gondolsz? Holnap becsenget vagy bekopog és "há csókolom a Fannika vagyok, álmaid nője".
Bocs, de nagyon hirtelen ez ugrott be a leírásból, férfiként persze.
Téged nem ért meg senki!
Soha nem fog rád otthon várni egy asszony, aki vacsorát főz neked és átölel, megvigasztal, ha baj van,s nem fognak gyerekek szaladgálni a lábad körül, felszabadultan kacagva, mikor felkapod, a levegőbe emeled, és megpörgeted őket..
elátkozott lelked magányosan fog bolyongani ezen a kietlen világon, az idők végezetéig. Csak a 77 macskád jelent majd némi vigaszt kegyetlen magányodban
Nem te vagy az első, és nem is te leszel az utolsó aki ilyen kérdést fog kiírni erre az oldalra.
Mégis milyen választ várnál a kérdésedre?
"Igen megértelek, gyere és dugjunk 19L"
vagy hogy
"Igen megértelek leszek a feleséged, költözzünk össze azonnal 21 L"
Én csak 1 évvel vagyok idősebb, de az a tapasztalatom a lányokkal hogy jobb elkerülni őket jóóóóó messzire, mert nekik sosem leszel elég jó. Ha netán tök jó az idil, romantika, szeretkezés, stb akkor biztos hogy kitalál valamit, vagy bebeszél magának valamit a csaj pl megcsalás, elhidegülés, kevés együtt töltött idő, nem figyelsz oda rá, hanyagolod, költözzetek össze, vedd el feleségül, vidd el nyaralni stb sorolhatnám napestig.
Szóval addig örülj míg nem kell alkalmazkodnod máshoz, és nem más osztja be az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!