Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi magányos srác? Belefáradtak a lányok hülyeségeibe?
20-as válaszoló
Hát a vhogy nem sok időm van olvasgatni mostanság (tanulás+meló+egyéb tevékenységeim mellett) ezért nem tudtam erről..ami meg a lakást illeti "a lakást majd te biztosítsd a kapcsolatodban, mert mindig a nők a férfiaktól várják el a kocsival együtt"- na én csak erre leírtam a véleményem, hogy én nem fogom neki biztosítani(feljebb már részleteztem a kivételt) ergo neki is legyen..
mellesleg sajnálom ha 'enyhén' nyers voltam mert nem akartam senkit sem megbántani az esetleges gazsággal vagy bunkóságommal
Én egyáltalán nem hibáztatom a nőket. 20/F
Sosem volt barátnőm, csak pár egy éjszakás kaland, ami azért jó mert nem kerül semmibe.
Persze az évek soán felhalmozódott bennem egy óriási szeretetigény.
Az, hogy fix kapcsolatom nem volt még az több dolog miatt is okolható.
-Engem valahogy nem túlzottan vonz a kortársaim "iszikhányikbelefekszik" féle szabadidős elfoglaltsága.
Sajnos a szórakozás a legtöbb embernek mostanság ezt jelenti,ebből kifolyólag ismerkedni is csak így lehet. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem voltam kegyetlenül becsiccsentve egy párszor.
-Azt a kevéske pénzt is amit megkeresek félek elkölteni nem maradandó dolgokra lásd:pia,szórakozóhely stb.
Amúgy a szociállis képességemmel semmi baj sincsen.
Sőt, a környezetemben élők intelligens,jó humorú embernek találnak. De a fenti okok miatt sajnos nagyon sokat vagyok egyedül.
Régebben egy zsíroshajú duci szemüveges srác voltam. Szóval a vizualitás sem volt az én oldalamon.
Mostanra viszont lekerült a szemüveg, meg kondizok már egy ideje, szóval már olyan csúnyának sem mondanám magamat.
Ja, és még annyi, hogy a pénz igenis fontos.
Aki ilyet mond, azt rögtön lehurrogják, hogy milyen felszínes meg stb.
Az a gond, hogy ezt alapból félreértik.
A nők nem várják el, hogy mindennap gyémántnyaklánccal ébredjenek fel a párnájuk alatt, meghogy a férfi minimum egy Audit toljon a segge alá. Nem. Van ilyen. De ők a kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!