Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi magányos srác? Belefáradtak a lányok hülyeségeibe?
Először is: a lányok hülyeségei?! mintha nektek nem lennének kiakasztó dolgaitok...
Másodszor: mint már írta itt vki, hogy tényleg sokan azt hiszik hogy óóó kell egy barátnő és minden klassz meg szuper lesz..de nem..sok gondot okozunk(azért szólok hogy ti is legalább ugyanennyit nekünk)..és amit mostanában nagyon megtanultam az az, hogy időt kell ránk szakítani mert anélkül nem megy a dolog(persze ez csak a személyes tapasztalatom)..van egy haverom(egy ideig nagyon hajtott rám de nagy nehezen tudtára adtam, hogy nem akarok tőle semmit..na mind1 ez hosszú sztori de a lényeg hogy beszélő viszonyban maradtunk) aki egyfolytában azon siránkozik hogy miért nincs barátnője pedig csak a saját mániákussága miatt nincs szerintem..ezzel arra célzok hogy tényleg nem csak a lányok a ludasok abban hogy esetleg Te kedves kérdező nem találsz csajt.
../L
El kellene menni dolgozni, a legalja munkát elvállalod akkor máris lesz pénzed legalább minimálbér. Semminél az is jobb.
Vagy padig maradj munkanélküli és sz@rd le a csajokat.
Nekem van munkám, de lesz@rom őket így is, aki tetszik 100++ km re lakik tőle, aki nem tetszik az meg itt lakik a szomszédban. Amúgy is lehet náluk futni a felesleges köröket, a lelkedet kitenni értük, úgyse értékelik semmire. Tök felesleges hogy az ember emiatt szenvedjen, inkább ölöm az időmet egy filmbe vagy egy hobbiba, komolyan mondanom jobban szórakozom azokon mint egy felesleges, semmitmondó újabb randin
Utolsó, egyetértek!
Semmi értelme oylan nők után menni akik nem képesek értékelni a férfit, tehetünk értük bármit, de le se sz@rják. Én is így csinálom, az időmet hobbiba, tanulásba és munkába ölöm, a nőkkel meg nem foglalkozom,. Éveket töltöttem el párkereséssel, már már idegileg kimentem, bebeszélték nekem sokan mikor panaszkodtam hgoy bennem van a hiba. EGY NAGY sz..rt!!! Egyszerűen mindenki beképzelt, azt hiszi a legutolsó söpredék is hogy ő egy topmodell.
Haver, azt javaslom ne görcsölj a nőkön, menj el melőzni, nem akarlak megsérteni de ha 25 évesen nincs önálló kereseted és a szüleid tartanak el, az már szégyen. De menj el melózni, aztán végezz el egy olyan sulit amit gyorsan el lehet végezni és jól kereshetsz vele, és kész, már meg is van oldva az anyagi kérdés. Egyébként mi a végzettséged?
Én nem ítélem el a nőket, mindenkinek megvan a maga létformája, stílusa, szokása, neveltetése vagy annak hiánya.
Számukra az otthonülés unalmas kategória, számomra az állandó jövés menés az unalmas kategória. Így egyértelmű hogy ebből idővel csak vita lenne, nekem nincs szükségem a vitára. Ha hazajövök fáradtan pihenni akarok, nem vitatkozni, és menni valahova!
komolyan mondom röhej, hogy milyen válaszok születtek itt a férfiak által...mi az hogy inkább a hobbitokkal vagytok el csak azért mert nem akartok időt ölni a kapcsolatba/ismerkedésbe..
"lehet náluk futni a felesleges köröket, a lelkedet kitenni értük, úgyse értékelik semmire"-ez oda-vissza igaz.
"Egyszerűen mindenki beképzelt, azt hiszi a legutolsó söpredék is hogy ő egy topmodell."- pont hogy a legtöbben nincsenek megelégedve magukkal. meg ez is igaz a pasikra is..sörhas+2m hónaljkutya már bocs de nem vonzó(persze ez csak egy példa volt)
Meg mondják itt páran, hogy ó jaj először azt hitték, hogy bennük van a hiba de aztán rájöttek hogy nem, csak a nők bebeszélték nekik stb.- ezen jót nevettem mert igenis ha nem találtok csajt akkor az a ti hibátok, ne fogjátok ezt is a nőkre..mert most úgy őszintén pl.kinek kell egy munkanélküli 25 éves srác, aki a szüleivel él?!..nem mondom hogy a pénz a legfontosabb de azért legyél már önállóbb könyörgöm..
jah meg "túl nagyok az elvárások!".."túl sokat várnak el!"-ugyan már..én mostanában kezdtem felfigyelni arra a tényre hogy a férfiak olyan kritikus szemekkel figyelik a nőket, hogy az csak na...pl.kövér(pedig egyáltalán nem kövér, max csak nem egy csontkollekció hanem van egy pici pocija) vagy pont az a baj, hogy túl vékony(amiről nem tehet, mert ilyen alakot örökölt), ronda az arca(mondják egy tök szép csajra)..szóval nem csak a nők a hunyók abban hogy nem találtok magatoknak csajt..
../L
Hidd el kedves kérdező, hogy én nem olyan vagyok/leszek aki elvárja hogy a férfi lássa el plusz semmi kincsért nem aláznám meg magam azzal, hogy szét teszem a lábam csak a pénzért. De ha nekem lesz saját lakásom akkor már a férfinek is legyen mert nálam tuti nem fog élősködni(persze ha összeköltözésre kerülne a sor én szívem szerint vagy egy új közös házba/lakásba költöznék, vagy pedig odaköltözne az egyik fél a másikhoz de azért megtartaná a saját lakását is csak legfeljebb kiadná albérletnek). Nem 1 és nem is 2 olyan 30+-os emberkét ismerek akik még otthon laknak a szüleikkel(ja meg a szülők finanszírozzák nekik a hétvégi bulit is) de szerencsére ismerem ezeknek az ellentettjeit is.
Amúgy meg szerintem manapság nem sok nő veti be a lábszerkezetét a dolgok megoldására..
Édes kedves kicsi szívem. Te mégis honnan szedsz össze alaphangon minimum 5 milliót egy lakásra? Biztos egész nap, megállás nélkül robotolsz. És akkor 5 milla egy 1,5 szobás patkánylyuk ára. Amúgy meg ha itthon élek 100nm2en, ahol csak a rezsi rám eső részét + kajámat kell fizetni, azt miért dobjam fel havi 60+e-ért egy patkánylyukra. Te biztos erre vágysz, én nem.
Hagyjuk már. Ilyen nőt 8x röhögök körbe amilyen te vagy, nem hogy leállok vele ismerkedni, vagy hogy összeköltözni. Ha nekem van lakásom neked is legyen, tiszta dedó. Az én apukám erősebb mint a tied.
Fail 2. Nem a pénz a legfontosabb, de ha nincs saját lakásod akkor a szememben csóró sz@r alak vagy. Mert te ugye nem pénzért veszed a lakást. Testi szívességért cserébe!
"sörhas+2m hónaljkutya már bocs de nem vonzó"
Nekem se tetszik az hogy úgy öltözködnek a csajok mint egy útszéli k*rva. Beleszólok én? Nem. akkor meg?! Ha nem tetszik ne nézd. Kérte valaki hogy azt nézd. Nem fogok bu*i módjára borotválkozni.
Fail 3
""túl nagyok az elvárások!".."túl sokat várnak el!""
Ha nekem van lakása neki is legyen! kicsit se nagy elvárás! Sőt szinte semmi elvárás.
"Amúgy meg szerintem manapság nem sok nő veti be a lábszerkezetét a dolgok megoldására.."
Másik (nem tudom 1 és ugyanaz írta e.), hogy úgy látom te nem olvasol újságot. Cikkben írják hogy egyetemista lányok 40%a vállal alkalmi szexet, mivel nem bírja fizetni a lakást+sulit, és nem akar a mekiben 450ft os órabérért robotolni!
Na látod az embernek ilyen miatt megy el a kedve az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!