Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ennyi magányos srác? Belefáradtak a lányok hülyeségeibe?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 17:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

ez egy örökké vitatott téma....

túl nagyok az elvárások!

(és ezt nem kifejezetten a külsőre meg az anyagiakra értem)

túl sokat várnak el! mi ezzel ellentétben, megelégszünk, egy "szia, lenne kedved meginni egy kávét"

2012. máj. 16. 17:07
 2/25 anonim ***** válasza:
39%

igaz..

sok kis tinir**anc

2012. máj. 16. 17:19
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát azért a srácok se semmik néha...
2012. máj. 16. 19:31
 4/25 anonim ***** válasza:

Pontosan

- sok (felesleges) várakozás

- sok feleslegesen elpazarolt idő

- sok feleslegesen elköltött pénz

- sose lehet nekik megfelelni

- ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj.

stb stb stb sorolhatnám.

Én átadom annak a stafétabotot akinek 2 anyja van.

2012. máj. 16. 19:59
 5/25 anonim ***** válasza:
Hát ez így van. Rájöttem hogy magamnak kell megfelelnem nem pedig másnak. Nem érdemes a nők után rohangálnom, felesleges idő pénz és energiapazarlás. Az élet túl rövid ahhoz hogy elvesztegessem hülyeségekre. Céljaim vannak az életben, amiket meg akarok valósítani és ebbe nem férnek bele a buta libák akik csak a külsőre mennek és elszívják a pénzem.
2012. máj. 21. 02:35
 6/25 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szoktam jönni azzal, hogy én 26 éves koromig magányos voltam, azt sem tudtam, milyen érzés csókolózni, és már majd' beleőrültem. De aztán találtam barátnőt, aztán mégegyet, és ő lett a feleségem.

De ezt a nyafogást én is lazán előadtam az akkori fórumokon. Aztán abbahagytam, és elkezdtam gőzerővel a lányok után járni, úgy másztam rájuk, ahogy nem szégyelltem. Ez tartott három évig, aztán megvolt az első csók az első barátnőmmel, 26 évesen.

Szóval nyafogjatok tovább, ha ahhoz van kedvetek, de ezzel nem juttok előre. Viszont aki keres, az nem létezik, hogy ne találjon.

39F

2012. jún. 19. 06:56
 7/25 anonim ***** válasza:

06:56

ki akar előrejutni, a magam nevében beszélek, de nekem tök jó így egyedül 26 évesen, pedig még nem volt komoly kapcsolatom. Több mint való nem is lesz, mert nem érdekel. Tökéletes életem van így kötöttségek nélkül! És ezt meg is fogom tartani!

2012. jún. 19. 10:23
 8/25 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Valahol csak foglalkoztat téged a dolog, különben nem vennéd a fáradságot, hogy ilyen kérdéseket tegyél fel. Én sem megyek oda a fociról szóló fórumokra, hogy fúj, milyen hülye sport, mert egyszerűen csak nem érdekel.

39F

2012. jún. 19. 10:47
 9/25 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, nem te vagy a kérdező. Ezt benéztem. De attól még áll, amit írtam. Valamiért fontosnak tartottad ezt ideírni.

Előző voltam.

2012. jún. 19. 12:51
 10/25 anonim ***** válasza:

12:51

Igen, a fontossága az hogy nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb mert van egy barátnője. Élvezni kell az életet egyedül is, és ha van valaki akivel ezt megosztható az oké, de a görcsös keresgélés az már beteges! Csak ezt sokan nem veszik észre, azt hiszik hogy mindenük megoldódik ha lesz egy barátnőjük, közben meg sokkal több problémájuk lesz vele.

2012. jún. 19. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!