Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi az az alkalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az az alkalom, amitől egy lány és egy fiú már együtt járnak?

Figyelt kérdés
Pl. első csók, vagy már előbb?

2012. máj. 11. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egyébként a javaslatom, hogyha folytatni kívánod, akkor azt tegyük privátban, ne itt rontsuk a "levegőt"!
2012. máj. 11. 20:38
 22/24 anonim ***** válasza:
34%

Az sem fair, hogy nem enged el, amikor szakítani akarok már negyedszerre. Erről mit gondolsz? Megmondtam, hogy nem fogom elvenni, és hogy nem vele tervezem a jövőmet.

Mindenesetre szokj hozzá, hogy vannak élethelyzetek. Nem csak ilyen rózsás a világ. Nekünk férfiaknak nincs védőhálónk, hogy valaki eltart. Ha kijön a végrehajtó, és én innét elmegyek, akkor mehetek az utcára.

2012. máj. 11. 20:40
 23/24 anonim ***** válasza:
56%

Semmit nem tudsz a helyzetemről, azt leszámítva, amit már elmondtam.

Az a lány szerelmes beléd, azért nem hagy menni és a végsőkig bízik abban, hogy egyszer meggondolod magad és tervezni fogsz vele, ez ilyen egyszerű. :)

2012. máj. 11. 20:49
 24/24 anonim válasza:
Mi barátommal megbeszéltük a dolgot, kiderült, hogy kölcsönösek az érzelmeink, és onnantól kezdve járunk. Csók csak ezt követően 1 héttel volt.
2012. máj. 14. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!