Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi az az alkalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az az alkalom, amitől egy lány és egy fiú már együtt járnak?

Figyelt kérdés
Pl. első csók, vagy már előbb?

2012. máj. 11. 16:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én azért a csóktól számítom :)
2012. máj. 11. 16:38
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a lány elkezd erősködni, hogy járjunk, és már nem lehet halogatni. Férfiként ne is hozd szóba!
2012. máj. 11. 16:40
 3/24 anonim ***** válasza:
Valami egyértelmű jeltől. Kézen fogva sétálás, csókolózás, szerelmi vallomás de az is lehet, hogy az egyik fél megkérdezi, hogy járna-e vele a másik.
2012. máj. 11. 16:41
 4/24 anonim ***** válasza:
Kedves 2. válaszoló! Jó sz*r lehet neked, hogy csak olyan csajjal voltál, aki rád volt mászva. Ha igazi férfi lennél, akkor olyan csajjal jönnél össze, aki neked tetszik és akkor ha normális lennél még örülnél is ennek. Annak, hogy a tiéd, mert a járás nem csak azt jelenti, hogy téged birtokolnak, hanem, hogy te is számíthatsz valakire.
2012. máj. 11. 16:44
 5/24 anonim ***** válasza:
Pl. ha megbeszélik, hogy járnak. :) Egyébként minimum az első csóktól, de nem minden csók jelenti azt, hogy járnak...
2012. máj. 11. 16:45
 6/24 anonim ***** válasza:
Nálam eddig általában mindig szóba került egy idő után, csak a tisztán látás végett. Ha nem hozta a másik fél szóba, hogy most tulajdonképpen mi is van köztünk és kinek mi a terve, akkor szóba hozom én. :)
2012. máj. 11. 16:48
 7/24 anonim ***** válasza:
11%

Az embernek jobb több vasat tartani a tűzben, amíg lehet. Csak egy idő után a lány persze többet akar. Akkor jön elő a járás témával. Egy idő után ciki neki nemet mondani. Mégiscsak rendszeresen szexelünk, meg ő persze szerelmes. :I Nem akarja megbántani sem az ember.

Ennyit erről. Addig kell halogatni ezt a kérdést, amíg lehet. Olyan mint a házasság.

Ja, hogy örülnöm kéne, hogy számíthatok egy lányra??? Ha nem tűnt volna fel, egy lány olyan, mint egy gyerek. Energiát von el tőlem. Az az előnyöm, hogy nem lakom otthon, meg nem kínoz a kanosság. Ennyi.

2012. máj. 11. 16:50
 8/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg azért sz*r neked, mert nem vagy/voltál szerelmes. :D
2012. máj. 11. 16:55
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

Voltam, de akkor is halogattam a kérdést. Nem igazán jó lekötni magad. Nehéz belőle kimászni. Tessék! Itt vagyok már két éve ebben a kapcsolatban, és még csak elkezdeni sem akartam! Csak otthonról el akartam jönni, meg utolsó barátnőm szűz volt, akit otthagytam emiatt. Szóval be voltam már kanosodva. És tessék! Itt poshadok már két éve. Még mindig jobb, mintha otthon lennék. Bezzeg, ha akkor nemet mondok! Már majdnem sikerült kilépnem, de egy gyenge pillanatomban meglágyultam és tessék.

Nem mintha tudnék jobbat ebben a pillanatban. A családom tönkrement és a fene akar visszamenni, bármikor jöhetnek a végrehajtók. Csajozni meg főleg nem lenne időm/kedvem/pénzem. Úgyhogy marad ez...

2012. máj. 11. 17:02
 10/24 anonim ***** válasza:

7-es! Éppen ezért szoktam ÉN felhozni a témát, mert a fene sem tudja, hogy csak szórakozás vagyok a srácnak, avagy komolyabbat szeretne. Ha komolyabbat szeretne, akkor ám legyen, ha nem akkor tudomásul veszem és elfelejtem, nem erőltetek én semmit, nem hajszolok bele senkit semmibe, tehát ez itt megbukott! Ezzel szerintem nagyon sokan vannak így. Szeretünk tisztán látni és ha valaki komolyan gondol valamit, akkor igen is sz*r ha a másik kijátsza.

Valamiért még mindig azzal a lánnyal vagy, ha a saját gyávaságod és nyámnyilaságod miatt, azt csak is magadnak köszönheted, ha pedig valami köt hozzá, akkor gondolkodj el azon, hogy mi is ez. :)

Ja, és nem utolsó sorban azért nem szoktam SOHA senkivel lefeküdni mielőtt megbeszélnénk, hogy mi is van közöttünk, mert az úgy túl sebezhető helyzet lenne. :)

2012. máj. 11. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!