Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi az az alkalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az az alkalom, amitől egy lány és egy fiú már együtt járnak?

Figyelt kérdés
Pl. első csók, vagy már előbb?

2012. máj. 11. 16:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

Ez a lakás köt ide. Jobb, mint otthon. Plusz nem tudok elmenni albérletbe és olcsón kijövök. Nincs hova mennem. Ő meg belém van habarodva (csak tudnám miért...). Ezért vagyunk együtt.

Jóhogy le akarnék feküdni mindenkivel, ez a dolgom, meg ez esik jól. Más kérdés, hogy a rossz helyzetemet így ki lehetett ilyenkor használni.

2012. máj. 11. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Tehát a saját gyávaságod és nyámnyilaságod miatt vagy egy olyan nővel, akit jó ideje átejtesz! Ebben az esetben a legkevésbé sem tudlak sajnálni! :)
2012. máj. 11. 18:30
 13/24 anonim ***** válasza:
szerintem is az első csóktól.
2012. máj. 11. 19:15
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Megnéznélek akkor, ha a családod csődbe megy és senkinek nincs munkája, akkor mit csinálnál. Kíváncsi vagyok meddig villogtatnád a felsőbbséges mosolyodat. Ha tudni akarod többször szakítani akartam vele, de mindig meggyőzött, hogy maradjak. Igazából átvillant az agyamon, hogy nincs hová mennem, meg szeret is. Úgyhogy maradtam. Kívánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe mint én.
2012. máj. 11. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Plusz az anyám válni akar, a húgom meg kallódik és nem lehet kezelni. Ehhez még add hozzá, hogy senki nem keres pénzt és bármikor kijönnek a végrehajtók. Kíváncsi lennék a nagy erkölcseidre.
2012. máj. 11. 20:19
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

Abszolút nem gondolom, hogy bármiben is felsőbbrendű lennék másnál. Köszönöm, tanulás mellett megélek egyedül, otthoni (anyagi) segítség nélkül, igaz nem jól, de nem bánom, elvagyok. Nem az a probléma, hogy nem akarsz hazamenni, illetve az, hogy tönkrement a családod sem az én asztalom, nem is szólnék ehhez hozzá, ahogy nem is tettem. Kétség kívül ez egy sajnálatos helyzet.

Én ahhoz fűztem hozzá mondandómat, hogy kihasználsz egy leányzót, aki szeret téged, miközben azon agyalsz, hogy minek is vagy te vele, milyen rossz hogy anno behálózott, milyen jó lenne, ha végigd*ghatnád a fél világot. Nekem ez az, ami abszolút nem szimpatikus, illetve úgy gondolom, hogy meló mellett, akár haverokkal, akár társbérlőkkel összeköltözve, lenne más lehetőséged, csak kicsit kényelmetlenebb mint ez.

2012. máj. 11. 20:24
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Bármikor kirúghatnak az amúgy sem sokat fizető állásomból. Minden pénzt félreteszek, mert nem tudom, hogy mikorra kell. Se szórakozni, se sehova nem járok el. Nem vettem ruhát már évek óta. Teljesen le vagyok rongyosodva, mert ekkora a bizonytalanság.
2012. máj. 11. 20:26
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Egy albérlet akár haverokkal is minden pénzemet elvinné, amit nem merek megkockáztatni ebben a helyzetben.
2012. máj. 11. 20:27
 19/24 anonim ***** válasza:
32%
Az a baj, hogy gőzöd nincs, hogy mit tennél egy valóban kiszolgáltatott helyzetben. Ha a helyemben lennél, nem lenne ekkora a szád. Nem kényelmetlenségről van szó, hanem az épeszemet akarom valahogy megőrizni, és elkerülni az anyagi csődöt. Mert bizony, ha elfogy a pénzem, akkor SEHOVA nem mehetek, érted?
2012. máj. 11. 20:30
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Ezt a "nem lenne ekkora a szád" témát tényleg hagyjuk, mert mint említettem nem veled, a személyeddel és a helyzeteddel van bajom, hanem azzal, hogy kihasználsz a "helyzeted" miatt valakit, aki szegény megérdemelné, hogy egy olyan férfival legyen együtt, aki valóban szereti és tiszteli őt nem csak kényszerből van vele, mert nincs hova mennie. Természetesen azt teszel, amit szeretnél én csak azt mondom, hogy szerintem ez nem fair.
2012. máj. 11. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!