Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az az alkalom, amitől egy lány és egy fiú már együtt járnak?
Ez a lakás köt ide. Jobb, mint otthon. Plusz nem tudok elmenni albérletbe és olcsón kijövök. Nincs hova mennem. Ő meg belém van habarodva (csak tudnám miért...). Ezért vagyunk együtt.
Jóhogy le akarnék feküdni mindenkivel, ez a dolgom, meg ez esik jól. Más kérdés, hogy a rossz helyzetemet így ki lehetett ilyenkor használni.
Abszolút nem gondolom, hogy bármiben is felsőbbrendű lennék másnál. Köszönöm, tanulás mellett megélek egyedül, otthoni (anyagi) segítség nélkül, igaz nem jól, de nem bánom, elvagyok. Nem az a probléma, hogy nem akarsz hazamenni, illetve az, hogy tönkrement a családod sem az én asztalom, nem is szólnék ehhez hozzá, ahogy nem is tettem. Kétség kívül ez egy sajnálatos helyzet.
Én ahhoz fűztem hozzá mondandómat, hogy kihasználsz egy leányzót, aki szeret téged, miközben azon agyalsz, hogy minek is vagy te vele, milyen rossz hogy anno behálózott, milyen jó lenne, ha végigd*ghatnád a fél világot. Nekem ez az, ami abszolút nem szimpatikus, illetve úgy gondolom, hogy meló mellett, akár haverokkal, akár társbérlőkkel összeköltözve, lenne más lehetőséged, csak kicsit kényelmetlenebb mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!