Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért hiszik azt hogy minden pasinak a nagy dudák vagy a szilikon dudák tetszenek?
Utolsóval én nem egészen értek egyet, nekem sincs nagy mellem, de soha nem frusztrált. Van egy hapsiréteg, akinek tökmindegy, mert inkább fenékpárti. És nekem ütős fenekem van, szóval én hódítok azzal. Persze van, akinek bejön a nagy mell, én is biztos örülnék, ha nagyobb lenne, de abszolút nem gyötör a tudat, hogy csak ez van.
Ezek a lányok, akik ilyeneken izgulnak, amúgy is önbizalomhiányosok, és azt, hogy nincs pasijuk a mellméretüknek tudják be, nem annak a szerencsétlen kisugárzásnak, amit árasztanak magukból.
Kedves utolsó:akkor erre én vagyok a kivétel:)
Na nem azért mert akkora amekkorát szerettem volna csitri fejjel,de nincs vele gond.Akinek meg nem tetszene az mehetne máshoz:D
1. Egy férfinak nincs olyan, hogy TÚL nagy mell. Lehet nagy, barominagy, überbrutálnagy, de egyik sem túl nagy!!! :-)
Pláne, hogy nem nekem kell hordanom...
2. Egy nőnek legyen melle. Vagy természetesen, vagy csináltatva, de legyen. A méretbeli dolgokról meg már nyilatkoztam az 1. pontban! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!