Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha én nem tudok csak "úgy" járni valakivel?
Haverok szerint elég gáz. De én nem tudok senkivel úgy járni, ha nem érzek semmit iránta.
Bezzeg haveroknak meg minden 3. héten más a csajuk-
Azt mondják elég gáz, mert a csajok szoktak ilyen érzelgős dolgokról dumálni, és férfi létemre sz*rnom kéne ezekre a dolgokra, és azzal járni, akivel lehet...
Tényleg?
Jól teszed,én is ilyen vagyok.
Cikinek tartják hogy "érzelgős" vagy...
A nagyfiúk majd egyszer jól beszereznek valami nemi úton terjedő nyavaját,te meg valószinű olyan lányt akivel kiegészítitek egymást és normális kapcsolatod lesz.
Majd akkor meglátjuk mi lesz ciki
Teljesen megértelek, pont ilyen vagyok. 1-2x próbáltam, de egyszerűen képtelen vagyok olyan lányhoz közeledni, akibe nem vagyok szerelmes, de legalábbis nem érzek valami ahhoz nagyon hasonlót. Nem tudom mások hogy csinálják, ennyire jó színészek, vagy ennyire nem érzelmi síkon mozognak.
24F
Nem gáz.
Én sajnos már elkövettem ezt a hibát, fél évig együtt voltam egy lánnyal csak azért hogy legyen valakim. Szex nem volt a fél év alatt de petting már volt. A csók, petting jó volt vele de amúgy nem éreztem iránta vonzalmat.
Aztán amikor megismertem egy nála 1000-szer jobb lányt akkor elhagytam őt, tudom hogy elég nagy szemétség volt.
Most viszont fordult a kocka, mert most meg ez a csaj dobott engem, gyakorlatilag visszakaptam azt amit én adtam az előző barátnőmnek.
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled a témával kapcsolatban, írj privit ha szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!