Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a lányok előbb barátkozni aztán járni valakivel?
mikor a barátommal megismerkedtem 4nap után kezdtünk el járni(csók), addig csak beszélgettünk hosszú órákon keresztül, persze célozgatásokkal h tetszünk egymásnak. ennek már 15hónapja, azóta is boldogan élünk kisebb vitáinkkal.:)
L/18
Nem szabad haverkodni!
Folyamatosan egyre többet kell kérned belőle.:)
Először csak dumáltok, majd pacsi, tenyérjóslás, ölelgetés, ölbelültetés, csók...
csajozas.pua.hu
Gondolkozz kicsit.Ha előbb barátkozni akar az már szívás.Majd jön egy idő múlva az üres szöveg hogy jaj nem akarok járni veled mert az a barátságunkra menne.
Egy az ha meg akar ismerni és azt mondta,és más ha barátkozni akar.Mentség meg nincs ha rákérdel.Csak tudja mikor mit akar mondani,ha meg nem akkor beteg,és jobb is ha hagyod.
Én azért akarok előbb valakivel barátkozni, mert így jobban megismerhetem belülről is...
Am meg bejött mert eddig az összes pasimmal csak úgy összejöttem, és eszembe se jutott, hogy előbb jobban megismerjem, tartott max 2 hétig most pedig 1 hónapja együtt vok a barátommal, akivel előtte 3 évig csak barátok voltunk... imádom őt és megérte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!