Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy a csajok msn-en mindennek a végére pontot írnak, meg mindent egybe, meg kihagyják a magánhangzókat? Na és a híres W-s írás? Valami új emó trendek ezek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 20:58
1/33 anonim válasza:
NEm tudom de engem k.vára idegesít -.- 17L
2/33 anonim válasza:
nem minden csaj csinálja ezt,pl. én sem... az ilyen csajok szerintem csak menőzni akarnak, bár szerintem ez inkább ciki
3/33 anonim válasza:
ezt a w-s írást én sem szeretem.. én is írtam a pontokat de már kezdek róla leszokni :D
divatból csináltam..
meg a fordítva írt szmájlik..----> (: ezt is divatból írják..
ja meg amikor a sz-betű helyett x-et írnak ááááááááááááá
divat
divat
divat
divat
............
4/33 anonim válasza:
a kedvencem: ismerősömnél ki van írva: "non.cejetlek.civem(= " áááhhh...!!
6/33 anonim válasza:
non = nagyon :D
annyira gáz ez a szokás..
17/L
7/33 anonim válasza:
a non az a nagyon rövidítése..
egyeseknél naon is.......... pff :D
9/33 anonim válasza:
nem tudom melyik rosszabb:D Non vagy naon? na meg a vaok.. áááh
10/33 anonim válasza:
énszeretemegybeírniadolgokatésenneknincsközeahhozhogymilyenastílusom.melleslegtekülönírszésmégsetudszfogalmaznisehelyesenírni.nakiss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!