Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csábítás? Írhatnátok 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítás? Írhatnátok 1-2 tippet, fiúk-lányok

Figyelt kérdés
Hogyan kell elcsábítani a fiatal, 14-15-16 éves modellalkatú szőke, kissé egoista csajokat? Eléggé adonisz vagyok, jóképű gyereknek tartanak, de a megszólítás, és a kapcsolatteremtésnek nemigazán vagyok a mestere. Mit ajánlotok? Pár taktika-trükk nagyon jól jönne. Egyelőre csak myvipen néztem ki a célpontot :)
2009. jún. 24. 20:51
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A két kezemet összeraknám egy olyan barátnőért aki szeret. És nemérdekelne kb, hogy hogy néz ki. De amióta dobott egy csaj akibe szerelmes voltam, kicsit kihűltem és nem érdekel a tartós dolog. Én mindent megadtam neki, de kegyetlen módon kib*szott velem, és azóta se hevertem ki. Nem bízok meg egykönnyen senkiben, és nehezen alakítanék ki tartósabb viszonyt is. Pedig fél éve volt az a kapcsolhat...hmm
2009. jún. 24. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
94%

ma 21:22!

Egy csaj nem attól plázacica, hogy bombázó, és nem is attól, hogy jó cuccokat hord. Én is hordok jó cuccokat, de nem vagyok plázacica, mert nem lóg ki belőle a fél mellem, és a fél hasam(hogy lássák az átlyukasztott köldökömet).

2009. jún. 24. 21:44
 23/30 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Pedig az igencsak előnyös, és pozitív dolog, és le merem fogadni, hogy nem csak nálam ;)
2009. jún. 24. 21:46
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
na látod ez az ezek szerint azért keresel ilyen csajokat mert azokat hamarabb megtudod húzni?
2009. jún. 24. 21:47
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem csak azért. Egyszerűen nem kell nekem több komoly kapcsolat, vagy valami olyasmi ilyen címszó alatt. Nyár van, szex, szex, szex minden héten mással. Ez kell most nekem, és mégtöbb tapasztalat.
2009. jún. 24. 22:10
 26/30 anonim ***** válasza:
94%

Hozzátenném az okos-buta vitához, hogy attól, hogy valaki művelt és beszél x nyelvet, még lehet hülye. Ismerek egy lányt, tényleg szép, aranyos, nem volt rossz tanuló, de tényleg az a tipikus plázacica akinek ha beszólnak poénból, fel se fogja, hogy mi van, csak bután nevetgél. De mondom, aranyos lány, nem ítélem el, csak nem az én világom. Többnyire azok a fiúk, akik az ilyen lányokat kedvelik, nekem úgyse jönnek be, szóval nincs itt gond :)

Kedves kérdező, te meg ha csak szexelni akarsz, akkor menj vmi szórakozóhelyre, hívd meg egy italra a kiszemeltet aztán mehet :D

2009. jún. 24. 22:39
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

Nemtom miér kell szegény srácot leoltani,és ha plázacsajok kellenek neki,igen ők tényleg sokkal jobbak,mint az átlag,én is őket szeretem.Egyesek a sztereotípiáikkal mehetnének már.......

Ajánlom neked csajozási ebookokat,videókat.

2009. jún. 25. 00:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Aki nálad el tud érni egy "agysorvasztást" az szerintem vmi papucsállatkával van egyszinten. ÉS szerintem Te vagy nem vagy vmi jó pasi vagy nagyon hül_e lehetsz, mert már annyi kis pics@k.rva rád akadt volna, ha jó pasi vagy...

18/F

2009. jún. 25. 03:05
 29/30 anonim ***** válasza:
Szidjátok őket bezzeg ha valamelyik ilyen gyönyörű csaj végig simítaná a f@rkatokat egyből aahhhh,vagy ha csak kis szoknyába villogna nektek szép dekoltázzsal bugyi nélkül szép fenékig érő hajjal egyből mindegyikőtök azt se tudná hanyadikan van elseje.Magamról tudom.Én se vok az a komoly kapcsolat híve imádoma bombázókat azok a legkomolyabbak,aki meg mást mond az gondolom saját kis frusztrációját takargatja,hogy neki nem tetszik közbe meg megveszik értük,de mivel úgy hiszi nincs esélye vagy hogy tegyen valamit a külsejével hogy legyen lusta és inkább ezzel védekezik magának hazudva különböző kifogásokkal,hogy hát ők nem is szépek hülyék.Kicsit azér gondolkozzatok el ezen.
2009. jún. 25. 17:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Már bocsi a kifejezésért de elmehetsz a pi*csába a "sok tapasztalatoddal" ha majd később komoly kapcsolatot keresel és nem lesz senki aki majd szóba áll veled vagy megbízik benned mert tudni fogják róllad hogy minden héten mással prütykölsz/tél. 10000x többet ér egy olyan csaj aki nem hívja fel magára a figyelmet a külsejével mint az aki igen, lehet h jól néz ki meg nem is annyira buta de lehet hogy belülről (a belső értékeire gondolok) egy nagy 0! Nekem nem az számit hogy azt mondják hűű de jó csajod van, hanem az hogy hűű de szerencsés vagy hogy ennyire szeretnek, figyelnek rád....
2010. dec. 12. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!