Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csábítás? Írhatnátok 1-2 tippet, fiúk-lányok
Mert szépek, jól mutatnak mellettem, adnak magukra, igényesek, és a legtöbb nem is annyira vészesen hülye, hogy agysorvasztást indítson el bennem. Nemmellesleg az ágyban maximum fölötti élvezetet adnak :P
És lehet, hogy becsúszik egy kivétel is amit senki sem láthat kívülről.
Ha tényleg egy helyes srác vagy, és a csaj tényleg szőke plázacica, akkor ha csak rámosolyogsz, vagy rákaccsintasz, ő oda fog menni hozzád.:P AZ ilyen csajokat nem nehéz megkapni. Csak egy kaccsintás és ennyi.:D Ez általában így szokott lenni. Én láttam már ilyet.
De amúgy ha myvipen szemelted ki, akkor egyszerűen csak vedd fel msnre.
sajnállak ha egy 14-16 éves csaj neked arra kell mert jól mutat melletted... lol
persze a kis plázacicák sem érdemelnek értelmes fiút...
na mindegy..a véleményem annyi nekem is hogy elég egy kacsintás és a lábad előtt hevernek h tényleg adonisz vagy :D vagy csupán egy köszönés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!