Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csábítás? Írhatnátok 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítás? Írhatnátok 1-2 tippet, fiúk-lányok

Figyelt kérdés
Hogyan kell elcsábítani a fiatal, 14-15-16 éves modellalkatú szőke, kissé egoista csajokat? Eléggé adonisz vagyok, jóképű gyereknek tartanak, de a megszólítás, és a kapcsolatteremtésnek nemigazán vagyok a mestere. Mit ajánlotok? Pár taktika-trükk nagyon jól jönne. Egyelőre csak myvipen néztem ki a célpontot :)
2009. jún. 24. 20:51
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
lemaradt: 18 éves srác vagyok, és elvileg tapadniuk kéne rám...de sajna nekem a nagyon csúcsszőke csajok kellenek, azok meg eléggé egoisták. A célcsaj 15 éves
2009. jún. 24. 20:52
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
hát ha annyira egoista akkor magasztald az egekig, tuti a lábaid elé borul...
2009. jún. 24. 20:54
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
Minek neked egy egoista pláza cica?! Villogni vele? Pfff.... Mondjuk, ha te is jól nézel ki, elvileg nem lehet gond az ismerkedéssel. De minek.....
2009. jún. 24. 20:55
 4/30 A kérdező kommentje:

Mert szépek, jól mutatnak mellettem, adnak magukra, igényesek, és a legtöbb nem is annyira vészesen hülye, hogy agysorvasztást indítson el bennem. Nemmellesleg az ágyban maximum fölötti élvezetet adnak :P

És lehet, hogy becsúszik egy kivétel is amit senki sem láthat kívülről.

2009. jún. 24. 20:56
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Miért aki már nem egy plázacica az már azt jelenti h nem igényes nagyon elvagy tévedve de te tod csak szólok hogy ök se különbek
2009. jún. 24. 20:58
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg egy helyes srác vagy, és a csaj tényleg szőke plázacica, akkor ha csak rámosolyogsz, vagy rákaccsintasz, ő oda fog menni hozzád.:P AZ ilyen csajokat nem nehéz megkapni. Csak egy kaccsintás és ennyi.:D Ez általában így szokott lenni. Én láttam már ilyet.

De amúgy ha myvipen szemelted ki, akkor egyszerűen csak vedd fel msnre.

2009. jún. 24. 21:00
 7/30 anonim ***** válasza:
45%
Ugyanabban a cipőben járunk. Én is 18 vagyok, nekem is fullos csaj kell, de nem tudom hogyan. Eddig nem is volt senkim. Szóval ez a kérdés engem is foglalkoztat.
2009. jún. 24. 21:02
 8/30 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy elárulnám neked, hogy a "nem pláza cicák" klasszisokkal jobbak az ágyban....
2009. jún. 24. 21:02
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

sajnállak ha egy 14-16 éves csaj neked arra kell mert jól mutat melletted... lol

persze a kis plázacicák sem érdemelnek értelmes fiút...

na mindegy..a véleményem annyi nekem is hogy elég egy kacsintás és a lábad előtt hevernek h tényleg adonisz vagy :D vagy csupán egy köszönés...

2009. jún. 24. 21:04
 10/30 anonim ***** válasza:
96%
a te értelmi szintedhez tökéletes lesz egy üresfejű csaj :D
2009. jún. 24. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!