Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen, szexis képek küldése, videón (pl skypevideón) csábítás & önkielégítés már ribancos?
Figyelt kérdés
A barátommal távkapcsolatra kényszerültünk 4 hónapig. Ez nagyon sok idő. Ezek jutottak eszembe, szerintetek örülne neki? Vagy ez közönséges?
Köszi a normális válaszokat.
2011. máj. 18. 22:54
1/7 anonim válasza:
Mivel a barátodról van szó szerintem nem az, ha mondjuk ezt különböző emberekkel csinálnád akkor az ribancos lenne, de előtte kérdezd meg hogy mit szólna hozzá(mondjuk a férfiak többsége szerintem örülne a hasonló kezdeményezésnek:)
20/F
2/7 tsz-tag válasza:
nem ribancos...sokkal jobb mintha félrekúrnál
3/7 anonim válasza:
Ha egy párkapcsolatba teszi az ember, akkor szerintem nem.
Ha élvezitek, akkor miért ne? Nincs ebbe semmi "ribancos", nyilván azért teszitek, mert nem tudtok egymásé lenni:)
Esetleg előbb beszéld meg vele a dolgot, nehogy dobjon egy hátast, amikor meg lát meztelenül:D:D:D
5/7 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha ilyet csinálna a barátnőm. A szex a hálószobára tartozik. Gondolom te sem szívesen látnád magad később az interneten, ha netán összevesztek, és felhasználja ellened. Mások számítógépén sem olyan nehéz turkálni mostanában. Én konzervatív vagyok ilyen téren.
6/7 anonim válasza:
Az MSN alapból nem rögzít... külön program kell hozzá, hogy felvegye... ha meg a barátja egy köcsög, akkor ennyi!
7/7 anonim válasza:
Nem ribancos, ha a barátoddal csinálod, de azért óvakodj, ki tudja ismered-e eléggé, és nem-e rögzíti az adást vhogy a tudtodon kívűl... Én most tudtam meg, hogy a barátom tett ilyet az exével, videó is megvan... kiakadtam, de az első gondolatom akkoris az volt, hogy "szegény csaj, ha tudná...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!