Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önkielégítés csökkenti a magcsalás veszélyét szerintetek?
Lehet hülye kérdés de én úgy gondolom hogy esetleg csökkentheti...
Ti hogy gondoljátok?
Nem csökkenti. Akinek olyan a vére, azt semmi sem állítja meg! Aki emberséges, becsületes az megbeszéli a problémákat, ha nem működik az, kilép!
29N
Ez két különbözö dolog: ha valaki hüséges, az nem fogja megcsalni a párját akkor sem, ha valami miatt a szexben akadályozva vannak. Ebben az esetben a feszültséget lehet csökkenteni önkielégitéssel.
Ha valaki viszont meg akarja csalni a másikat, mert képtelen egy valaki mellett kitartani, annak az önkielégités nem lezs akadály, mert ebben az esetben nem arról van szó, hogy a felesleges szexuális energiát akarja levezetni, hanem hogy különbözö partnerekkel tudjon szexelni.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:08
Nos egyet értek!
Azért is tettem fel a kérdést mert leszoktam róla kb 2 hónapja és megfigyeltem valóban hogy nem fordulok meg a nők után már annyira mint amikor csináltam magamnak és észre vettem hogy a kapcsolatomra és az önkontrollra is jó hatással van és megfigyeltem hogy legalábbis nálam az önkielégítés növelné a megcsalás veszélyét.Lehet ez emberre válogatja de szerintem növeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!