Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csábítás? Írhatnátok 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítás? Írhatnátok 1-2 tippet, fiúk-lányok

Figyelt kérdés
Hogyan kell elcsábítani a fiatal, 14-15-16 éves modellalkatú szőke, kissé egoista csajokat? Eléggé adonisz vagyok, jóképű gyereknek tartanak, de a megszólítás, és a kapcsolatteremtésnek nemigazán vagyok a mestere. Mit ajánlotok? Pár taktika-trükk nagyon jól jönne. Egyelőre csak myvipen néztem ki a célpontot :)
2009. jún. 24. 20:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Azért nem olyan biztos hogy csak egy kacsintás... Ugyanis ők meg vannak magukkal elégedve így kicsit "beképzeltek" , de nem olyan biztos hogy bunkók! Én ismertem olyan nőt aki ugyanilyen beképzelt kivülről aztán elkezdtem vele beszélgetni 1000× kedvesebb volt mint egy átlag lány... Kedves volt, megértő és mit ne monjak nagyon okos volt egy-két dologban.

És a Szex az átlagon felüli volt, ezenkívül ápoltak és igényesek és jól néznek ki.

Nekem az a véleményem hogy attól még valaki jól néz ki azért nem hülye, nem kevés az IQ-ja...

Biztos van 1-2 olyan nő aki tényleg nem tanult stb) De akiket én ismerek ilyen lányokat mind nyelveket beszél stb) egyáltalán nem üres-fej eggyik sem...

Csak azért néznek csúnyán rájuk mert ők igényesek, szépek, és megengedhetik maguknak azt a sok jó cuccot amit egy "átlag" lány nem igen...

2009. jún. 24. 21:13
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Akkor egy átlagos csaj nem igényes???nem okos nem jo az ágyban????na ez azért nem igyvan na és aztán a kor rajtuk is megfog látszani
2009. jún. 24. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

21:15

Én nem azt írtam hogy egy átlagos csaj nem okos meg nem jó az ágyban.

Hanem azt akartam leírni hogy egyáltalán nem "rosszak" a plázacicák...

De abban viszont van valami hogy egy-két átlagos lány csak azért "piszkálja" ezeket a csajokat mert ő neki nem futja drága cuccokra...

2009. jún. 24. 21:19
 14/30 anonim ***** válasza:
83%

egy átlagos lány is lehet rendkívül szép

egy csaj szerintem akkor szép ha nincsen rajt 20 kiló smink.. eredeti haja van...stb.

de hát ízlések és pofonok, ne bántsuk..ha neki ez jön be.. :)

2009. jún. 24. 21:20
 15/30 anonim ***** válasza:
81%

Szóval az IRIGYSÉGET szerettem volna leírni...

Mert azért hogy egy csaj jól néz ki, attól még nem kell piszkálni...

De ez mindig is így volt amelyik csaj nem teheti meg az irigy arra amelyik csak egy "bombázó"...szokásos...

31/F

2009. jún. 24. 21:22
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Kinek milyen csaj a bombázó..
2009. jún. 24. 21:24
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. A kötekedőknek pedig azt üzenném, hogy nem tartom magam egy bunkó, műveletlen tuskónak, de egy plázacica sokkal több vizuális élményt, és sokkal nagyobb önbizalmat ad, mint egy ronda, de okos csaj. Az átlagos csajokkal sincs semmi gondom, mert magyarországon az átlag is nagyon jó csajok tömkellege, de kb ugyan annyi buta van köztük mint a plázacicák között. Nagyon sokszor rácsesztem már azzal, hogy jófej vagyok, kedves vagyok, odaadó vagyok, megértő vagyok, és úgy szűrtem le, hogy csak a macsó, keménylegényvagyok stílus jön be a lányoknak. Hát ha ez kell, ezt kapják.

21:02

Előbb átlagosakkal kellene kezdened sztem. Nekem rengeteg csajom volt már, de nagyon kevés fullos. És most eldöntöttem, hogy rákattanok a fullos csajokra :)

2009. jún. 24. 21:26
 18/30 anonim ***** válasza:
94%
21:15 szerintem nem attól lessz valaki bombázó h drága cuccai vannak ahoz adottság is kell am meg erre nincs trükk vagy bejössz neki vagy nem
2009. jún. 24. 21:26
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

21:07

nagy volt.. :D

2009. jún. 24. 21:30
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

hát kedves kérdező..tényleg az az igazság avgy bejössz neki v nem..

sztem nem lehet senkit behatárolni..h csúnya és okos kategória..vagy buta és fullos csaj..stb stb.mindenkiben van vmi ami értékesebbé teszi:)

jó lenne ha te is ilyet keresnél:)mindenki vágyakozik bombanők után,akik jól mutatnak melllettük..de arra még nem gondoltál,hogy néha egy kis szépsághibának nagyobb vonzereje van,mint egy tökéletes külsőnek?

16/l

2009. jún. 24. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!