Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen trukk? csabitas dologok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen trukk? csabitas dologok. Trukkok. Tobb lent:

Figyelt kérdés
Hello...18eves fiatal lany vagyok,azt szeretnem,hogy a pasik felfigyeljenek ram...mi a truk ami hatasos?(remelem,hogy jol fejezem ki magam)szoke haj,kek szem,160 magas vagyok...!segitsetek foleg nok..nektek mi a trukkotok,ami hatasos.
2010. ápr. 6. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Na kíváncsi leszek a válaszokra:)

20F

2010. ápr. 6. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
engem is érdekel
2010. ápr. 6. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Trükk? Tök egyszerű:

Mellet ki, hasat be, hajat kibont, szemet kihúz, feszülős ruha fel, magassarkú fel. Kész.

2010. ápr. 6. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

az a trükk,hogy nincs trükk.attól függ kiknek akarsz tetszeni.milyen jellegű embereknek.engem a szolárium,meg az ilyesmi nem hat meg.sem a magasarkú.a szemed meg elmond mindent egy tapasztaltabb férfinak.

23/ff

2010. ápr. 6. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyél terhes!
2010. ápr. 6. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nekem akarnál tetszeni és kikennéd magad, tuti az ellenkezőjét érnéd el. Próbálj az előnyeidre összpontosítani. Mindenkiben van valami szép. Még nem találkoztam olyan lánnyal, akiben ne láttam volna valamit (szem, alak, haj, száj, bármi). Maradj természetes és akkor fel fognak rád figyelni. Ha valami nagyon feltűnő, arról általában tudomást sem vesznek az emberek.

üdv

2010. ápr. 7. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha te vagy az a 18éves lány aki tetszik nekem akkor már a megjelenéseddel elcsábítottál ^^

Szerintem öltözködj divatosan, olyan ruhában ami illik is hozzád, egy kis smink is sokat segít.

Nem vok nő de azért remélem tudtam segíteni mert férfiként tudom hogy mi kell a férfinak.

19F

2010. ápr. 7. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!