Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak olyan lányokkal tudok bármiről elbeszélgetni akit már régóta ismerek?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy ha megismerek egy lányt nem tudok vele beszélgetni csak néhány szót aztán nincs tovább?Mit tegyek? Így olyan nehéz barátnőt találnom, csak az ilyen 15-16 éves lányok akarnak tőlem valamit, nem tudom mit tegyek.18/f

2012. máj. 8. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert őket ismered.
2012. máj. 8. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jobban megismered őket, lehet, hogy közülük fog kikerülni egy jövendőbeli barátnőd, nem? Én nem hiszek abban, hogy a szerelem első látásra módszer működik, szóval szerintem te jársz jó úton.
2012. máj. 8. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond hogy megismerem őket, hanem hogy betesznek "barátzónába" és nem tudok kimászni onnan.
2012. máj. 8. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a "szerelem első látásra"-ban hiszek, nem úgy, hogy meglátok valakit és totál belezúgok, hanem úgy, hogy, ha valaki pár nap/hét ismeretség után sem jön be mint pasi, akkor sose tudnék életem szerelmeként nézni rá. Ha viszont meglátok valakit és megtetszik, és viszonylag sok beszélgetés után sem ábrándultam ki, akkor lehet még vmi a dologból.

18/L

2012. máj. 9. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
velem pont fordítva van :D
2012. máj. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!