Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire célzott a barátnőm?
Figyelt kérdés
Előző héten ketten voltunk benn szobatársammal és párnacsatáztunk, ő a végén rámvetette magát és az mondta: egyszer majd enyém leszel.(megpuszilt majdnem a számon és rámkacsintott) aztán elment lezuhanyozni és utána nem jött szóba újból a mondata. Most szerintetek kérdezzek rá hogy mire célzott vagy haggyam lecsillapodni az ügyet?2012. máj. 7. 22:20
1/29 anonim válasza:
Barátnőd biszex, és arra célzott, hogy bejössz neki és szívesen szexelne egyet veled. :)
2/29 anonim válasza:
most te csaj vagy és a szobatársad is csaj vagy mi van, mert ez így annyira nem tiszta nekem.
3/29 anonim válasza:
a barátnőd mért mondana ilyet? már a tiéd...
4/29 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok
2012. máj. 7. 22:27
5/29 anonim válasza:
jaaaa, nem erre gondoltam először...hát ha van pasid akkor szerintem hagyd ezt...probálj midnig valami mással dumálni vele:D
6/29 A kérdező kommentje:
az 1 kommentelőnek: hát nagyon szép és szivesen kipróbálnám vele de nem merek odamenni hozzá... mit mondjak neki?
2012. máj. 7. 22:29
7/29 A kérdező kommentje:
hát 3 hete szakítottam a pasimmal úgyhogy most szingli vagyok
2012. máj. 7. 22:30
8/29 anonim válasza:
1. vagyok
Hát, ő már megtette az első lépést, megmondta neked, hogy bejössz neki meg majdnem lesmárolt, stb. Lépj te is valamit, ha ki szeretnéd próbálni a csajszexet vele. Szerintem a reakciódra vár.:)
Szóval bátorítsd hasonlóan, ahogy ő is jelzett. A lényeg, hogy megértse, és kicsit több legyen mint félreérthető az utalás, if u know what i mean.
9/29 anonim válasza:
mond ezt nekei: most megszerezhetsz magadnak :)
vagy táncolj vele és próbáld ki a folytatást, ha van kedved..
10/29 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom... nem tudom elképzelni hogy mi ketten szexelünk :/ meg azt sem hogy hol, a koli nem a legalkalmasabb hely rá vagy mégis?
2012. máj. 7. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!