Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mire célzott ezzel? Nem tudok a nők fejével gondolkodni. :/
Egy ideje ismerkedem egy helyes lánnyal, aki nemrég szakított a barátjával. Messze lakik, MSN-en szoktunk beszélni. A minap az alábbi beszélgetés zajlott le köztünk:
-(...) és vannak érdeklődő fiúk körülötted?
-Vannak, de nem foglalkozom velük. Csak a tanulásra szeretnék koncentrálni
-Értem. Akkor hagylak tanulni
-Most éppen nem tanulok :)
-Tudod hogy értem...
-Nem, nem tudom ;)
-De miért akarsz hagyni engem?
-Hagyni?
-Úgy értem hagyni tanulni... :P Érted??? Miért akarsz hagyni tanulni??? :)
Lányok, ez burkoltan azt jelenti, hogy nem bánná, ha közelednék felé? Vagy csak én akarom ezt hinni? Szerintetek?
Ez kb. azt jelenti, hogy most nem kíván maga mögé hódolókat, de azért próbálkozhatsz...
Szerintem.
21L
Mindig az vágyik a legjobban társra, aki azt mondja, hogy nem akarja elkötelezni magát. Csak kamu szöveg, hogy ellérhetetlennek tűnjön. Hajts rá!
22F
Szerintem azt jelenti:
Kérdezted:
-(...) és vannak érdeklődő fiúk körülötted?
Válasza lefordítva:
"Vannak, mert jó nő vagyok, észrevesznek a pasik, de nem kell aggódnod konkurencia miatt mert nem foglalkozok velük"
A tanulásos rész meg full egyértelmű. Tanulás a kifogás arra hogy hagyja őt más pasi. Viszont ha veled van nem tanulni akar.
Bejössz neki, nyomulj tovább. Azt szeretné. ebben 100%ig biztos vagyok! Csak ő is olyan mint más lányok, hogy célozgatásokkal fejezi ki a dolgot. De a pasik tényleg nem értik ezeket a célozgatásokat :D Ez aranyos.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!