Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel ma mire célzott a barátnőm? 17F
21:17
Ahham, én is erre gondoltam. Papás mamás, ugye? :S Nagy baromság és szerintem nagyon komolytalan, de ha neki tetszik ez a dolog, hát legyen...
A nők általában a pillanatnyi érzelmeiknek élnek. Ebből annyit vonnék le, hogy MOST nagyon odavan érted. De mondjuk fél év múlva, ha megkérnéd a kezét, csak nézne, hogy mi a fenét akarsz.
Én is pontosan erre gondoltam. Hogy ezt most csak azért mondja, mert a fellegekben jár jelenleg és nem gondol a távoli, de komoly jövőre. :S Tök fölösleges még ilyesmiken gondolkodni ilyenkor. Élvezzük egymás társaságát amíg csak tehetjük és kész, de nem már azonnal a (te jó ég) házasságra gondolni. :S Ez annyira nevetséges számomra, bármennyire is szeretem őt... Mindegy, azért örülök hogy ennyire odavan értem. :)
Ilyet már én is mondtam a barátomnak, és ő is nekem (ő előbb). De nem gondoltunk arra, hogy most, hanem majd egyszer. A te barátnőd is azt mondta hogy szeretné ha összeházasodnátok majd egyszer. De ő sem akarná hogy most, csak annyira szeret, hogy úgy gondolja, te vagy a nagy ő, akivel el tudná képzelni az életét. Ne ijedj meg csak nyugalom :D Nem erőszak :D Csak boldog veled és azt szeretné ha még sok év múlva is ilyen boldogok és szerelmesek lennétek. Örülj :D
Amúgy az első válaszolón jót nevettem :D:D
18L
Ilyet már én is mondtam a barátomnak, és ő is nekem (ő előbb). De nem gondoltunk arra, hogy most, hanem majd egyszer. A te barátnőd is azt mondta hogy szeretné ha összeházasodnátok majd egyszer. De ő sem akarná hogy most, csak annyira szeret, hogy úgy gondolja, te vagy a nagy ő, akivel el tudná képzelni az életét. Ne ijedj meg csak nyugalom :D Nem erőszak :D Csak boldog veled és azt szeretné ha még sok év múlva is ilyen boldogok és szerelmesek lennétek. Örülj :D
Amúgy az első válaszolón jót nevettem :D:D
18L
Én is jót nevettem az elsőn! :D XD Egyébként természetes hogy örülök annak hogy így szeret a párom. :) Végre valahára sikerült egy olyan lányra bukkannom aki őszintén viszonozza az érzéseim. (Ő az első kapcsolatom) Mert eddig minden lány ellököt magától, ami nagyon rosszúl esett. :( Bizony meg kell becsülni az olyen barátnőt mint ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!