Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel ma mire célzott a barátnőm? 17F
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 5 hónapja járunk és a minap a suliban azt mondta nekem hogy volt egy álma tegnap éjjel amiben férj és feleség voltunk, ő volt a háziasszony én meg megjöttem a munkából és ma azt súgta a fülembe hogy "nagyon szeretné hogy összeházasodjunk egyszer". :O Én ezt meg... Egyszerűen nem tudom mire vélni. :S Hiszen még csak 17 éves vagyok, 5 hónapja járunk, akkor mégis mi értelme még ilyesmiken gondolkodni???? Csak azért, mert van olyan lány a suliban akit 16 éves létére már eljegyeztek (nem vicc, van gyűrűje is, nem akarok senkit se megsérteni de szerintem ez írtó nagy butaság ilyen korban), még nekünk nem kell ENNYIRE sürgetni a dolgokat. :S Vagy ezt az összeházasodunk dolgot csak bóknak szánta? Viccnek semmiképpen, mert nagyon komoly volt a hangvétele és sokáig a szemembe nézett. Mi volt ezzel a célja a barátnőmnek?2011. febr. 17. 21:07
12/12 anonim válasza:
nincs szíve várni
szeretné hogy te legyél a férje de minél előbb.
nem akar sokat várni rá.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!