Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem néz rám ez a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néz rám ez a fiú mikor beszélünk?

Figyelt kérdés

Van a csoportomban 2 fiú,hasonló személyiségek,szoktak versenyezni is egymással,hogy ki a jobb.AZ egyiknek van barátnője,a másiknak nincs.Mindkettő elég közvetlen a lányokkal,becézget,néha ölelget,vagány,bunkó, stb!!

Az a fiú,akinek nincs barátnője,miért nem néz a szemembe??

A másik fiú,akinek van barátnője,az a szemembe tud nézni legtöbbször,ha dumálunk,meg becézget.Mivel mindkét fiú ugyanolyan stílus,ezért nem értem ez a fiú,aki szabad,velem miért nem annyira nagyon közvetlen??Mármint nem néz rám,ha beszél hozzám!Lefelé néz

2012. máj. 4. 06:32
 1/7 forgital válasza:
Vagy a melleidet nézi (ami jó jel) :), vagy csak vagánynak látszik, de bátortalan és kell neki némi ösztönzés.
2012. máj. 4. 06:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én is néha ilyen vagánykodó típus vagyok, és ha őszintén tetszik egy lány,akkor bizony a szemébe nézek,sőt szinte mindig a tekintetét keresem. Ha szeretem akkor a szemkontaktus nagyon fontos.

Ha nem mer a szemedbe nézni,és lefele néz,az azt jelenti,h titkol avagy szégyell valamit,valszeg vonzódik hozzád,de nem szerelmes,vagy valójában nagyon gyáva...(talán rád recskázik titokban;)

2012. máj. 4. 07:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha mellette ülök,akkor simogatja a lábát,dörzsölgeti a combját meg felém fordul és a kezeit a lábai közé teszi...AKkkor???
2012. máj. 4. 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán zavarban van, mert tetszel neki :)
2012. máj. 4. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza lehet :)
2012. máj. 4. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, ha mással beszélget akkor a szemükbe néz!

Lehet hogy rossz szokása, hogy nem néz az emberek szemébe.

2012. máj. 8. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyértelmű. Tetszel neki és zavarban van. Nem mer lépni irányodban.

De kis cuki lehet.

25/N

2012. máj. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!