Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapja beszélünk msn-en, és úgy érzem, hogy szeretem. Ez gond?
Nekünk is így volt.. kb fél évig dumáltunk msn-en, majd találkoztunk és ezt követően 1-2 hét múlva össze jöttünk... azóta 6 év telt el.. ;-) Szal teljesen normális. :)
21/L
Én 3 hónapig msn-eztem a csajjal, utána fél évig jártunk is, csak fokozatosan leépült a dolog, mert a nagy virtuális szerelem nem tudott rendesen átszivárogni a reális szerelembe. (homokórával elképzelve)
Szóval hiába érzel szerelmet iránta, csak személyesen alakulhat ki igazi szerelem. Virtuálisan soha, az csak egy szerelmet helyettesítő funkció.
A képzeleted által kialakított romantikus álomképedbe vagy szerelmes, amely megtestesíti a vágyaidat és hibátlan. A valóság sokkal de sokkal kiábrándítóbb lesz, ha teljesen megismered!
28F
ui: Megadod az msn címedet? :D
5-ös válaszoló egy lángelme :D
amúgy tényleg igaza van!!!
én is inkább már a plátói szerelmet választom, akkor legalább nem tudok a mocskos dolgairól... így megmarad nekem tökéletesnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!