Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ezzel a randizás dologgal valami gond van! Valaki segítene nekem? Bőv lent!
Nos az a helyzet ha megtetszik egy lány és azelőtt én még soha nem beszéltem vele akkor egyszerűen zavarba jövök, tiszta lámpalázas leszek és valamiért nemtudok hogyismondjam hozzászólni meg ilyesmik szóval értitek...Ellentétben ezzel hameg előtte ismerem akko meg Tudok vele beszélni és minden okéé meg meg van az összhang meg ilyenek
Most is...tetszik egy lány és egyszerűen nemtudom h szólítsam meg, meg pl milyen témákról beszélgessek vele..szóval értitek....valaki segítsen ha tud mert én ezt nemértem h miért van ez velem.. :S
Többé kevésbé mindenki izgul egy kicsit, ha nem éppen spontán esik meg az első pár mondat. Gyakorolj hangosan szerintem ha ennyire gáz a dolog. Ha meg akarod szólítani, akkor kérdezz tőle valamit, mondjuk azzal kapcsolatban amit csinál, vagy amilyen szituációban vagytok. Vagy figyeld ki, hogy esetleg mikor kell valamit neki segíteni. Mindegy mi az ürügy, lényeg hogy beszélgettek. Innen már szokott menni. Kijelentő mondatokat kerüld, kérdezz vissza sűrűn, de sosem eldöntendő kérdést, hanem olyat amit időbe telik kifejtenie.
Pl kapásból helytelen:
Szoktad nézni az X Faktort?
Ehelyett kérdezd:
Mi a véleményed XY-ról a legutóbbi X Faktorban?
Tedd egyértelművé a szándékaid, szemkontakt, MOSOLY! És figyeld a hatást. Legjobb ha valami vicces de icipicit szexuális tartalmú dologgal vagy kérdéssel zavarba is hozod. (Nem muszály, a testbeszéd kompenzálhatja ennek hiányát.) Ezt gondold ki előre, nehogy balul süljön el!
Figyelj énis lány vagyok uthogy tudok segíteni neked evel kapcsolatban.
Elöszöris a lányok 90%-ban a plázárol és rihákrol szoktak álmodozni uthogy vagy ez a jó téma de a 10%- a fiús cucokat szereti az átok füg hogy öltözik ha nagyon csilivili csilogos skót a ruhárol és a plázárol kérdezd ha meg fiúsan öltözik vagy úgy viselkedik a kora fiús dolgokról
beszélges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!