Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek rá egy eléggé feminim metroszexuális srácot (AKI HETERO! ), hogy hívjon el randira?
Mi alapján döntöd el, hogy kiheverte az előző csalódását?
Lehet nem tetszettek neki a jelentkező lányok.
Mutasd meg neki a cicid. Akkor biztos rád veti magát.
Amennyiben ekkor sem, kötözd ki egy fához és erőszakold meg.
Kedves #4!
Pontosan az ilyen lépések borzasztják el leginkább. Ez a fiú valamiért különleges. Kb az egyik leghelyesebb pasi az egész iskolában, és rengetegen oda vannak érte, mégis csak ezzel az egy lánnyal feküdt le, mással szerintem nem.
Az a csaj is a sulinkba jár, szal okosba kinyomoztuk milyen volt az ágyban, állítólag fantasztikus. Az a lány igazából végig manipulálta a srácot, de neki ez nem is hiszem h feltűnt. A kapcsolatot is miatta jött létre, csak a srác hitte, hogy igazából ő volt a kezdeményező.
Csak Nekem sajnos nincs ilyen csavaros észjárásom, ezért kértem itt tanácsot. Hogy érjem el, hogy Ő HÍVJON RANDIRA?
nekem ilyen barátom van, de én hagytam, hogy ő kezdeményezzen
pontosabban nekem volt egy olyan élményem korábban, hogy amikor szerelmet vallottam egy srácnak, eléggé megbántott, amikor visszautasított, és ezek után nem mertem semmi pasinál kezdeményezni
úgyhogy, amikor megismerkedtem a jelenlegi barátommal, és rögtön megtetszett, nem mertem mást tenni mint beszélgetni vele, keresni a társaságát, mosolyogni rá, de nem is reménykedni, hogy bármi lehet, és ügyelni arra, hogy nehogy valami egyértelmű jelet adjak, mert féltem a megszégyenüléstől
nah és idővel megelégelte, hogy nem tudja kitalálni, hogy bejön-e nekem, és elhívott randira
alig hittem el! sőt, annyira nem reméltem, hogy elsőre le se esett, hogy randira hív
de minden jól ment, és több mint egy éve vagyunk boldog kapcsolatban
szóval mivel a srác magabiztos, hadd, hogy kezdeményezzen
ha nem kezdeményez, akkor nem jössz be neki, el kell fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!