Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél kizáró ok lehet nálad, ha a srác metroszexuális?
IGEN!
ha ismerkedni akarok, akkor igazi férfire lenne szükségem!
Ez ennyire egyértelmű lenne??
Szervusz, Kis Pista vagyok és metroszexuális
:D
háát az előző komentelőnek mondom..a metrosex az aki melegül nézz ki de nem az ... tehát nem kell mondania mert látszik :D
amm ma sok csaj azért van oda..akkor mit akarsz XD
Egészséges ember már nincs is a földön??? (egészséges = heteroszexuális) Csak roncsok, aberráltak, perverzek, pedofilok, és mindenféle divatszexuális szarok? (homo-, bi-, transz- és mertoszexuális)
Félreértés ne essék, nem ítélem el őket, de ha egyszer ferdehajlamú, minek reklámozza? Ez a beteg, félrenevelt, a másik nemben meghasonlott szeretethiányos populáció, ahol a azt sem tuják hogy ő most fiú-e vagy lány, ez kész... Komolyan, én érzem magam szarul hogy a másik nemet szeretem.
Szóval kedves kérdező, ismerkedésnél a szexuális hovatartozása nem meghatározó, amíg barátkozni akar. Kapcsolattaremtő ismerkedésnél viszont határozottan kizáró ok...
a homokos kinézet: affektál, rázza magát, nőies mozdulatok
metroszexuális: divatos (:O) , ápolja magát kozmetikumokkal - honnan tudod, h nem alapból ilyen gyönyörűűűű???
:D
Mai napig áldom az eget meg anyámat - hogy normális embert faragott belőlem :))
-Vannak még igazi férfiak :D - csak elég ritka.
Az ilyen metrosexuális pasik általában nagyvárosokban születnek - a szülők le se xarják a gyereket - így azt nem a szülei nevelik, hanem az elkorcsult társadalmi rendszer - ami hatványosan növekszik. Előbb utóbb mindenki az lesz - kivéve aki nem - haha :D
De majd úgyis jön egy új stílusirányzat - akkor meg aztfogjuk szidni -- vagy áldani :D Erről rosszabb már nem lehet a helyezt!! Remélem :))
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!