Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A metroszexuális férfiak általában milyen NŐKre buknak?
Nem érdekel itt a "búzázás", mert pont azok teszik, akik szerint ők annyira okosak, közben tévhitben élnek.
Szóval, normális véleményeket várok!
Köszönöm szépen! :)
L19
Mi az a metroszexuális?
Lassan már kezdem cikinek érezni, hogy csak simán heteroszexuális vagyok :D
Ha elmagyarázod nekem kedves kérdező mi az, akkor segítek szívesen.
A metroszexuális az a "férfi" aki átvette a meleg kultúrát (öltözködés, viselkedés stb.), de kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy ő is az lenne.
Legfőbb érveik azok, hogy "Legalább nem vagyok olyan büdi igénytelen mint a többi férfi!", valamint az "Az most baj, hogy többet adok magamra?".
Fő előfordulási helyeik a pláza, és a strand, valamint télen a szolárium.
Köszi a magyarázatot, a fogalomra :)
De ezeknek mért kell egy külön név? Na mindegy..nem értek a lovakhoz.
Gondolom olyan nőkre buknak akik ugyanolyanok mint ők.
Lehet baromság de szerintem erre nem lehet választ adni.
Az, hogy ő metro az a saját döntése, egy külön dolog. Nem attól függ, hogy milyen lányok jönnek be neki.
Szerintem az egyénenként változó, ahogyan a többi pasinál is.
Gondolom azért szeretik ha a párjuk kinéz valahogy és ápolt, ad magára. (Ez alatt nem a plázacicákat értem, csak pl. legyen tiszta a keze/körme ne legyen zsíros a haja, ízléses legyen a sminkje stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!