Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi tökölés után jött össze a párjával?
úgy értem h a másik megismerésétől számítva mennyi idővel később kezdtetek el járni? Mennyi ideig volt csak kavarás köztetek? És miért nem léptetek? stb...nem mertetek? vagy egyszerűen jól esett kicsit játszadozni?
azért kérdezem,mert igen változatos válaszokra számítok. Mert vannak akik mindig kényszeresen párt akarnak maguknak és csak szerencsétlenségből nem tudnak összejönni a kiválasztottal, és van olyanok is akik azért nem lépnek,mert magát a hódítást élvezik...
Na szóval,ti hogy vagytok ezzel?
1,5 éve ismertük egymást, de csak felületesen. Néha találkoztunk baráti társaságban. Aztán egy bulin valahogy összekeveredtünk, de előtte sose volt semmi köztünk, bennem fel sem merült, hogy akarok tőle valamit és legjobb tudomásom szerint benne sem. Aztán egyszer csak jött az isteni szikra és már 4 éve együtt vagyunk. :)
24/l
2 hónapja ismertük egymást, amikor elhívott randira
mindketten vonzódtunk egymáshoz a kezdetektől, és egyre jobban, ahogy jobban megismertük egymást, de én féltem bármit kezdeményezni vagy kimutatni, mert egyszer csúnyán visszautasítottak, és nem is mertem remélni, hogy bejövök neki
nah és a 2 hónap után elege lett belőle, hogy nem tudta kitalálni sehogy se, hogy bejövök-e neki, és akkor randira hívott
de a slusszpoén, hogy elsőre nem esett le, hogy randira akar hívni, és ahová hívott volna, ott már voltam, és amikor ezt mondtam, azt hitte visszautasítom!
de szerencsére ekkor észrevettem rajta a visszautasítottságot, és gyorsan mondtam, hogy de szívesen megyek megint :D
nah mostanra már több mint egy éve vagyunk együtt
egy éjszakás kalandnak indultunk... szóval eltelhetett vagy 2 óra is a megismerkedéstől a szexig... Másnap reggeli közben megbeszéltük, hogy akkor most járunk, majd 1 hét múlva eljegyzés. Végül házasság és gyerek lett belőle.
:D
Első: 2-3 hónap udvarlás
Második: 4 hónap udvarlás de benne volt már a csók is a közepén de még nem jöttünk össze.
Harmadik: 2 hét...
A mostani meg 5 hét :))
De csak a harmadikat ismertem egy barátikörből...
Szerintem érdemes várni. Megéri. Sokat segít egy kapcsolat kialakulásán, ha az emberek megismerik egymást. Fölöslegesen minek jöjjetek össze ha nem kedvelitek egymás személyiségét?
3év után. 6. osztály óta szerelmes volt belém, én utáltam őt, csak barátként néztem rá, és idegesített kicsit, hogy még mindig én tetszem neki.. aztán 8.év végén rávettek a barátnőim, hogy menjek el vele egy randira, úgysem vesztek semmit, elmentem és összejöttünk..:) és lassan 1éve járunk:))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!