Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten hol vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hol vannak olyan helyek, ahol az ember ha nem tud lakásra menni, a párjával finoman, de azért romantikázhat? Nem szex, csak petting vagy orál, erre gondolok.

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már jócskán kívánjuk egymást, de sajnos se hozzám, se hozzájuk nem tudunk felmenni, és ez még így lesz legalább 2 hónapig... csakhogy már ismerjük egy ideje egymást, járunk és hogy lehetne finoman fogalmazni... megőrülünk egymásért, úgy kívánjuk a másikat. Van olyan hely, akár utcai, akár valami beülős hely, ahol biztonságosan el lehet úgy vonulni, hogy ne zavarjanak, és lehetőségünk lenne pettingelni, máshova is csókokat adni? :)

Előre is köszönjük a jószándékú válaszokat. :)

Egy kiéhezett pár.

2009. febr. 9. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
hallottál már motelfől?? vagy vannak szerelemlakok is, de az pénzbe kerül
2009. febr. 9. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Persze hogy halottam, de ilyesmi, hogy motel, szerelemlak, szex-klub, swinger-klub... nem olcsó mulatság.

Szóval, azért az ember mégis bizonyos anyagi keretek között oldaná meg, és biztos lenne olyan hely ahol nem kell tízezreket fizetni pár órás elkülönülésért... mozi, ilyesmire gondoltunk, de azért mégis, ahol elszigetelten lehetne lenni és "ténykedni", olyasmit szeretnénk. :)

2009. febr. 9. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
keressetek egy olyan sorozot, ahol diszkretek a pincerek es vannak kulon box-ok. Ilyen hely volt regen zugloban a cserepes haz. Nem tudom ost milyen, nezzetek utana. Ott jo volt, nem zaklattak, csak akkor jott a pincer amikor hivtuk. Jo volt, szep emlekek...
2009. febr. 9. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
nemrég volt egy ilyen kérdés:Titkos szerelmi fészket tudtok Budapesten? Ott segítettem az illetőnek,részletesen leírtam mindent!Keress rá!!!Pár napja volt!:-)
2009. febr. 9. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Rákeresek, köszi a tippet. :)
2009. febr. 9. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Na,megtaláltad?Ha a keresőbe beírod biztosan kiadja!
2009. febr. 9. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, megtaláltam és maga a leírás, árazás tökéletesnek tűnik. :) Van egy olyan érzésem, hogy ezt a 2 hónapos átvészelést a lehetőségekhez mérten sűrűn ki fogjuk használni, amolyan nyúl módra. :D

Köszi a válaszokat.

2009. febr. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!