Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van agy lány akivel nagyon jóban vagyok. Nagyon sokat beszélünk nevetünk mindent megbeszélünk. De van egy kis gond. Van pasija aki mellesleg az osztálytársam, és jó barátom. Mit tegyek?
Szegény...ez gáz helyzet, én is hasonlóban vagyok, csak én vagyok a lány:) Van barátom, több mint 2 éve. Messze lakik tőlem, nem mindig tudunk talizni, sokat veszekedünk. De szeretem, bár nem a kezdeti lángolással. És van egy másik srác, aki szeret, és nekem is tetszik. Választás elé állított, hogy vagy a barátom, vagy ő. Kaptam egy kis időt és át kell gondolnom. Ha abarátomat választom, a másik fiúnak megszűnök létezni és fordítva. Olyan nehéz:(
De ez a legtisztább. Mondd meg a csajnak hogy szereted, először is. Lehet hogy ő is szeret téged. Akkor pedig válasszon.
Bár a te helyzeted annyiban nehezebb, hogy a csaj barátja neked is jó barátod. Az én +fiúim" pedig nem ismerik egymást, és a abrátom nem is tud amásikról. A másik viszont tud a barátomról.
Na bocs ha untattalak, lehet nem is tudtam segíteni, de szerintem ha szereted, mondd meg a lánynak! Abból baj nem lehet, hiszen te is szimpi vagy neki:)
Sok sikert!
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!