Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a barátom mindig a legutolsó pillanatba mondja le a talit?
Talán, mert az utolsó pillanatig próbálja elintézni a halaszthatatlan dolgát és reménykedik, hogy jut rád is ideje, de mégsem és ezt csak nem sokkal a találkozó előtt tudja meg?
Miért is nem tudsz mással találkozni aznap? Előre kell egyeztetned 2 héttel vagy mi?
mert gyötri a bűntudat. hidd el, ugyanezt végigjátszotta egyik barátnőm is (lány vagyok, sima barátról van szó). nem egyszer, nem kétszer és nem is ötször fordult elő (hanem több tucatszor, de komolyan), hogy az utolsó pillanatban mindig lemondta. fájt a hasa, nem engedték el, lekéste a buszt, beütötte a fejét, fáradt, lett más programja, nincs elég pénze, menstruál... mindig volt valami indok és mindig nagyon nagyon sajnálta. én meg ott álltam, mint valami hülye, akivel el lehet játszani ugyanazt még harmincadjára is.
a barátod valószínűleg nem akarja, h másokkal találkozz helyette. szerintem kérdezz rá és úgyis kiderül, h kellesz-e neki, vagy sem. de vallszeg nem érdemel meg téged, szóval hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!