Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerted meg a jelenlegi vagy a legutolsó párodat?
Buliba vagy az interneten? Te vagy Ő kezdeményezett? Ha ő kezdeményezett, adtál jelet, hogy kezdheti?
Nem, kor és az is érdekelne mennyi ideje vagy/ voltál együtt a barát/barátnőddel?
Én jelenlegi párommal otthon ismerkedtem meg gépet szerelt és valahogy szipatikusnak tünt:P
Ö kezdeményezett 3 éve vagyunk együtt 16L
Szórakozóhelyen,csak leültem mellé...mert meguntam egy haverja hülye dumáját!Beszélgetésbe kezdtünk,végül hazakisért,és megigérte hogy majd délelőtt felhiv!Igy is lett,délután taliztunk!!És azóta is együtt vagyunk!2éve 2hónapja és 14napja:)
23/L ő 31/F
Interneten. Ő írt először.
Én 20/L ő 26/F, 3 és fél éve együtt vagyunk. (akkor voltam 16 ő meg 22)
egy új mukahelyre kerültem és az első akit megpillantottam Ő volt. Akkor még nem volt semmi, szimpatikus volt ennyi. Aztán egyre jobban megkedveltük egymást, sokat beszélgettünk, mindig meglátta a mosolyom mögött a szomorúságot:-) egyre inkább tetszett, de mkettőnknek volt párja. Aztán már mindenkinek feltűnt, hogy izzik körülöttünk a levegő. Egyik nap meg elkezdte az "etetős" szövegét és megcsókolt. Hát kb két hónapot adtam magunknak, ennek lassan 5 éve, azóta már a felesége vagyok:-)
26/L, 41/F
A párom ismerőse volt. Bele szerettem, párommal szakítottam, majd hónapokig nem találkoztunk, de meg volt a száma, és úgy döntöttem nincs mit vesztenem, elhívtam egy találkozóra és egyszerűen megmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Azóta együtt vagyunk, már 3 éve.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!