Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, h a barátomnak én vagyok a legutolsó? Bővebben lent.
Ha komolyan gondolod vele, én nem ajánlom. :$ Apukámnak a mai napig parancsol az anyja, a mai napig fontosabb neki, mint a saját, "új" családja. Amióta az eszemet tudom, minden vasárnap ment hozzá, kimaradva a családi ebédből, stb... :(
17/L
Szabad, persze. :)
Mert az itthoni dolgokat is muszáj csinálni... Hétvégén főzni, mosni, takarítani kell, ugyanis hétközben mindenki már hulla fáradtan ér haza, és nincs se energia se idő a háztartásvezetésre... (Jó, persze alapokra van... Főzni, mosogatni stb...)
Emellett van még egy nagymamám, akit szintén gondozni kell, és ő sem könnyű eset...
Igazából mindkét nagyanyám elvárja, hogy körbeugráljuk... Anyukám anyukájánál annyi az egyszerűség, hogy ő helyben lakik, tőlünk kb. 10 percre biciklivel, míg a másik nagymamám tőlünk kb. 30-45 percre kocsival...
Persze, meglátogatjuk a távolabb élőt is, de rá nincs minden hétvégén idő... Most ettől az évtől meg idősek otthonába került, mert már nem tud menni... Talán most rosszabb minden, mint eddig volt... Ugyanis az eddigi lakóhelyét is félig-meddig fent kell tartani... (Eladni apukám nem akarja...)
Bocsi, ha egy kicsit eltértem a tárgytól.
Ha még érdekel valami, kérdezz nyugodtan. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!