Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy viszonyultok a 170 cm környéki pasikhoz?

Figyelt kérdés
Bejön, nincs vele baj, vagy csakis a magasabbak?
2012. ápr. 25. 01:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Elég megnézni itt pár választ a férfiideálról szóló kérdésekre, v a társkeresőkön a pasijelöltekkel szemben támasztott elvárásokat. 175 centinél alább kb senki nem adja. Az utcán se látni alacsony, nem túl jóképű srácokat csajjal.
2012. ápr. 25. 16:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Én az utcán látok mindenféle párt. Ismerőseim között is. Társkeresőt nem néztem, de ebben a topicban is többen írtuk, hogy nem követelmény a magasság, de ha ennyire nem számít a szavunk, akkor többen nem írok be, mert mi a fenének. :)
2012. ápr. 25. 17:06
 33/34 anonim ***** válasza:
nem tudom... én 160 centi vagyok és van egy srác aki nagyon bejön nekem csak az a baj hogy ö 2 méteres, és még nem volt randi, meg ilyenek, de már a gondoltat is rossz, hogy ha tegyük fel összejönnénk hogy tudnánk kézen fogva sétálni? szóval nagyon azt kívánom, bárcsak lenne 170centis
2013. aug. 25. 14:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Igen, ez ettől is függ, hogy a lány milyen magas. Nem hiszem amúgy, hogy a 170 és az alatti pasik mind szüzen halnának meg. :) Nem a tv-nek kell hinni, hanem a valóságnak. :)
2013. aug. 25. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!