Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁnyok, ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁnyok, ti hogy viszonyultok az olyan pasikhoz akik rendszeresen isznak? Vagy sokszor részegek?

Figyelt kérdés
HOgyha nem lenne tul nagy kérés a válaszokhoz az életkort is megköszönném....
2010. máj. 24. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sehogy,mert szóba se állok velük.

40/N

2010. máj. 24. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:

szóba se állok velük

17L

2010. máj. 24. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:

SZoba se johetnek.A ferjem is tudja,hamarabb megbocsajtanam ha megcsalna mint azt h iszik.GYulolom az ilyen ferfiakat.Nem vagyok antialkoholista,de a vacsi utani sornel tobb nallam nem fer bele(ami max 1 pohar)

26N

2010. máj. 24. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Nagy ívben elkerülöm az ilyeneket!

18/L

2010. máj. 24. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Akibe szerelmes vagyok alkoholista... Többek között ezért sem jöttünk még össze, mert tisztában van vele és nem akarja tönkretenni az életemet. Amúgy szerencsére nem agresszív részegen, csak sokat beszél. Mástól nem viselném el, ha ennyit inna. Nála se örülök neki, de mivel ellök magától még segíteni sem tudok.

22l

2010. máj. 24. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Csak a bauxit legyen megkapálva, aztán tőlem annyit kocsmázik amennyit csak akar, legalább addig sincsen itthon és nem rontja itt a levegőt.

Babi néni 76L

2010. máj. 24. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:

A mi sulinkban sajnos a legtöbb srác ilyen, ezért nem volt még egy barátom sem ebből as suliból. Egy gettótanya...

Remélem ebből rájöttél, hogy én hogyan viszonyulok az ilyesmihez.

17/L

2010. máj. 24. 18:48
 8/11 A kérdező kommentje:
U,kösz,nem számitottam ilyen ellenszevre,de végülis érthető.
2010. máj. 25. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha kielégítő a válaszom a szüleim emiatt váltak el... :(

ebből lehet következtetni...

2010. máj. 25. 16:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek,de miért ennyire visszataszito az ivás?
2010. jún. 2. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!