Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy viszonyultok a 170 cm környéki pasikhoz?
Az én párom 173 körül van és semmi baj nincsen vele. Szeretem őt =)
Hülyeség a magasságon töprengeni =)
Pasiként mondom, h nem mindenkinek számít a magasság. Nekem is csak 174-et dobott a gép. Mégis volt mindig bnőm, és nem mindig alacsonyabbak. Az utolsó 2 egymagas volt velem, max 1 cm volt a különbség a lány javára. A mostani párommal mégis 4 éve vagyok együtt:)
26/F
Ez mi már? El vagyok képedve.
Oké, az engem is zavarna, ha direkben _le_nézném a páromat (170 cm vagyok) de az egymagas miért nem jó? Vagy ha "csak" pár cm-rel magasabb a pasi? Most komolyan, lehet én vagyok a hülye, de totál nem értem, miért számokban adjátok meg az emberek értékét?!
Itt mindenki mérőszalaggal a zsebében rohangál, meztelennek érzitek magatokat nélküle?
Ránézel, azt tetszik vagy nem, de nagyon bonyolult...
Hát a 170 az már nagyon alacsonynak számít.
175 már lehet elég, de azért 185 körül kezdődik a férfi.
És az sem igaz, hogy az alacsonyabb lányok megelégszenek a kisebb termetű srácokkal.
Persze sokat tud segíteni, ha intelligens a fiú vagy gazdag, vagy valamivel megfogja a lányt, de sajnos az esetek 99%-ában a magasság igenis legalább annyira fontos, mint hogy a férfi jóképű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!