Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy viszonyultok a 170 cm környéki pasikhoz?

Figyelt kérdés
Bejön, nincs vele baj, vagy csakis a magasabbak?
2012. ápr. 25. 01:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nem mérőszalaggal rohangálok, és nem is az értékét mérem centiméterben. Volt már velem majdnem egy magas pasim, és nagyon kényelmetlen volt, amikor mentünk egymás mellett és magasabbnak tűnt. Mert a legtöbb pasi nem húzza ki magát rendesen. Volt olyan 178 cm-es barátom, aki alacsonyabbnak tűnt nálam, pedig nem volt rajtam magassarkú. Ha még azt is vettem volna fel... Ez az egész ízlés kérdése. A külső is fontos, hogy vonzónak találjunk valakit. Ízlések és pofonok! Nekem a magas férfiak tetszenek, és nekem is 185 cm körül kezdődik egy vonzó férfi, hiába leszek lepontozva. Ez épp ugyanolyan mint hogy valakinek a teltebb lányok tetszenek, másoknak a vékonyabbak. Ezen persze nem megy a hiszti, meg a beszólások, hogy "ti mind mérleggel a zsebetekben rohangáltok? Kilóban méritek az ember értékét?" És hasonlók, mert a férfiak úgymond társadalmilag elfogadottan vizuális típusok. Hát én sem vagyok vak, és én is vizuális lény vagyok valamilyen szinten. Próbáltam már ezt néhányszor leküzdeni magamban, de felesleges. Nem ment. Adtam esélyt alacsony férfiaknak is, de valahogy nem volt meg az az önfeledt vonzódás. Ez van. Szeretem ha például állva csókolózás közben nem kell lehajolnom. Én ilyen felszínes vagyok, hogy ilyesmik is nyomnak a latba. Bocsássatok meg, alacsonyabb fiúk!
2012. ápr. 25. 14:35
 22/34 anonim ***** válasza:
A férfi 185 centinél kezdődik szöveg egyenlő azzal, hogy a nő 165 centinél végződik. Felette már csak távíró pózna vagy telefonfülke lehet.
2012. ápr. 25. 14:54
 23/34 anonim ***** válasza:

Nyilván vannak olyan lányok akik azt mondják, hogy "Egy férfi 180 centinél kezdődik", de érdekes, hogy én egy viszonylag alacsony lány vagyok a 163 centimmel, de mindig is az alacsony fiúk vonzottak. Bár még nagyon fiatal vagyok, de azért már van szemem, egészséges kamaszlány vagyok, szóval megakadt az én szemem nem is egyszer-kétszer a fiúkon. Múltkor pont ezen gondolkoztam és arra jutottam, hogy talán azért mert ha van egy 185-190 centis fiú akkor alapból "felnézek" rá és ez tudatalatt valami olyan érzést kelt bennem, hogy ő a domináns. Én meg olyan lány vagyok aki elég nagyszájú, nem tudja magába tartani a véleményét és szereti irányítani az embereket és utálja ha valaki megmondja neki, hogy mit csináljon. Az eddigi barátaim úgymond "jófiúk", szerény, visszafogott, visszahúzódó voltak mert én akaratlanul is én hordom a nadrágot, kicsit elnyomom szegény fiúkat, de én azt vettem észre, hogy nincs ellenükre, sőt kifejezetten tetszik nekik. De tényleg nekem eddig szinte csak alacsony 170-175 centis fiúk tetszettek. Ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy "Szőkék szebbek, vagy a barnák" mert ez abszolút relatív dolog, nekem ez az elméletem, hogy én nem szeretem ha valaki feljebbvaló akar lenni nálam, a szó talán szoros értelmében. :)

Szóval ne is rágd magad ezen, ha netalántán te is az alacsony fiúk kategóriájába tartozol.

16/L

2012. ápr. 25. 15:13
 24/34 anonim ***** válasza:
Na értelmesen leírtam a szövegemet, bocsi a hibákért, gyorsan gépeltem, nem néztem át, remélem a nyelvtantanárom nem téved ide. :)) 16/L
2012. ápr. 25. 15:15
 25/34 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Én mondjuk odaírtam, hogy NEKEM. Ja és azt is, hogy KÖRÜL. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy aki ez alatt van azt nem tekintem férfinek, embernek, hanem kerti törpének. Csak számomra kevésbé jöhet szóba mint potenciális partner párkapcsolathoz. Nem kellene ezt ennyire túlspilázni, hogy telefonpózna, meg ilyenek. Meg minden egyes szót a legszorosabb értelmében venni. Persze, aki nem akarja érteni a lényegét a mondandómnak és mindenáron bele akar magyarázni valamit egyetlen kiragadott mondatba, az tegye, hisz szabad országban élünk, nem tilos a kötekedés.
2012. ápr. 25. 15:17
 26/34 anonim ***** válasza:

Annyit hozzáfűznék, hogy engem csak a korombeli fiúk érdekelnek, (17-20 évesek) szóval ha egy férfi vagy nő áll velem szemben nyilván megadom neki a tiszteletet,(meg rájuk nem értem ezt a "szeretem őket irányítani" szöveget, mert azért érdekes lenne, ha egy 16 éves lány mondja meg egy felnőtt férfinak a frankót) mert erre tanítottak, de természetesen még úgy se tudnák rájuk gondolni, mint potenciális pasijelöltre. Azt meg nem tudom, hogy 10 év múlva, hogy fogok gondolkodni a férfiakról, de most jelenleg alacsony FIÚK mellett teszem le a voksom.

16/L

2012. ápr. 25. 15:30
 27/34 anonim ***** válasza:

"Egy lánynak se kell 175 cm alatti pasi, legfeljebb ha baromi jóképű v gazdag. Aki mást mond, az hazudik."

Mondjuk már úgy, hogy aki mást mond, annak más a véleménye, ok? :D

Egy 155-160 cm magas nőnek minek kellene 180 magas pasi? Kivéve persze, ha szimpi neki, de úgy értem, nem direkt keresi a magasakat. És nem "beéri" az alacsonyabbal, mert beérni a rossz dolgokkal szoktuk.

Ezt egyszer valaki kitalálta, hogy magasnak KELL lenni, és mindenki elhisz mindent, ami "kívülről" jön. (Divat, mások véleménye, befolyásolás stb.) Ugyanolyan hülyeség, mint aki kitalálta, hogy akkor most a Brad Pitt legyen a jó pasi. Hát köszönöm, de én maradok a saját izlésemnél! :D

2012. ápr. 25. 15:42
 28/34 anonim ***** válasza:
Egy 155-160 centis nő is inkább választana egy 180 centis (sőt, egy 2 méteres) pasit, mint egy 170 centist. Kivéve esetleg akkor, ha a magas pasi nagyon ocsmány, az alacsony meg nagyon jóképű.
2012. ápr. 25. 16:10
 29/34 anonim ***** válasza:
Ezt mégis honnan veszed? :) Biztos van olyan, aki 2 méterest választana, de olyan is, aki meg nem! (Pl én.) :)))
2012. ápr. 25. 16:19
 30/34 anonim ***** válasza:
Ráadásul 160 felett vagyok.
2012. ápr. 25. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!